WebSnakes VAL-R Crâck Me

CheatGlobal özgür bir platformdur. Bu forumu diğer forumlarla karıştırmayın. Örnek verelim; bu forumda bir moderatörü herkese açık alanda şikayet edebilir veyahut eleştirebilirsiniz. Ama çoğu başka bir x hile forumunda bunu yaptığınız takdirde moderatörleri ve kurucuları kibirlerine yenik düşüp sizleri yasaklayacaklardır. CheatGlobal 2019'dan beri bütün üyelerine eşit davrandı ve davranmaya devam ediyor, etmeye devam edecek. CheatGlobal'in de farkı budur, herkes istediği gibi özgürce konuşabilir ve eleştirisini yapabilir.
Normalde böyle yönetici yorumları göz boyamak için oluyor farklı platformlarda ancak burada öyle olmadığını gördüm katılıyorum bu arkadaşa

Paylaşın crâcked olarak gitsin
aynen o yüzden hepinizin bilgisi var yabancı isimlerle piyasada yabancı gibi satış yapıyorlar g0tu yiyen bizim gibi tr piyasasına gelsin anlık güncellememi çeker devam ederim :) masyafıda oynayan gelip websnakes alıyor ruslarınkini oynayanda gelip websnakes alıyor paster olduğu için b4n yemiyoruz :D aynen
ESP'ye baktığım gibi ban yedim ESP lobi de halay çekiyordu sana da bol bol selamı var :D

Son düzenleme:
aynen o yüzden hepinizin bilgisi var yabancı isimlerle piyasada yabancı gibi satış yapıyorlar g0tu yiyen bizim gibi tr piyasasına gelsin anlık güncellememi çeker devam ederim :) masyafıda oynayan gelip websnakes alıyor ruslarınkini oynayanda gelip websnakes alıyor paster olduğu için b4n yemiyoruz :D aynen
https://cheatglobal.com/konu/valorant-aimbot-rcs-esp-radar-undetected.36233/page-59#post-705336 Anlıyorum ben seni.
Bu kadar sinirlenme la alt tarafı üç kelime yazdım :D Daha çok Crâck versiyonu kullanıyorlar gibi geldi ama eminim alıyorlardır krşm.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt