WebSnakes VAL-R Crâck Me

Patcher ile uğraşmadım ve artık bu çöp ürünle de uğraşmayacağım, değmez. Boş dt.
cL4nHgw.png

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Patcher ile uğraşmadım ve artık bu çöp ürünle de uğraşmayacağım, değmez. Boş dt.
cL4nHgw.png
Hayatımın anlamı gelmiş 😂 lanet c++ yer halükarda aşıldığı için Crâck konuları geldikçe normal karşılıyoruz key istesen verirdik niye jump edip moralimi bozdun ki 😂

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Some paster problems

aynen o yüzden hepinizin bilgisi var yabancı isimlerle piyasada yabancı gibi satış yapıyorlar g0tu yiyen bizim gibi tr piyasasına gelsin anlık güncellememi çeker devam ederim :) masyafıda oynayan gelip websnakes alıyor ruslarınkini oynayanda gelip websnakes alıyor paster olduğu için b4n yemiyoruz :D aynen

aynen o yüzden hepinizin bilgisi var yabancı isimlerle piyasada yabancı gibi satış yapıyorlar g0tu yiyen bizim gibi tr piyasasına gelsin anlık güncellememi çeker devam ederim :) masyafıda oynayan gelip websnakes alıyor ruslarınkini oynayanda gelip websnakes alıyor paster olduğu için b4n yemiyoruz :D aynen
Yazılımcınız kim?

Bunu kim yaptı bilmem ama bunu UD Diye satmanın türkçesi dolandırıcılık demek. Unpackledim ve inceledim, GDRV Ve Function Hookmu? Yüzüne bakmaya değmez bi cheat, loopu çok incelemedim normal cached bi loop ama mapperları gdrv (5 yıdlır public olan detected bi vulnerability kulanan bi mapper) ve driverları function hook, kısacası bu başınıza delayeden başka birşey açmaz (NOT: Function hook kısmından %100 emin değilim ama tecrübeliyim bu kulanılan yol function hook bi driverla iletişimden başka bi yerde kulanılmaz)

İncelemek isteyenler için themidadan arındırılmış versiyon, ida ya atıp inceleyebilirsiniz

GDRV On Top!

image.png

Son düzenleme:
Her gün Crâck Crâck Crâck Bi salın yaw

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt