anemeldvnlesvdi
Diamond Üye
yok buna dolayamazsın boyu yetmezAga tidle chenger kulandığınız yetmedimi ya montaj montaj hep komik.
yok buna dolayamazsın boyu yetmezAga tidle chenger kulandığınız yetmedimi ya montaj montaj hep komik.
Paylaş gitsin hocamPatcher ile uğraşmadım ve artık bu çöp ürünle de uğraşmayacağım, değmez. Boş dt.
PATPatcher ile uğraşmadım ve artık bu çöp ürünle de uğraşmayacağım, değmez. Boş dt.
Hayatımın anlamı gelmiş lanet c++ yer halükarda aşıldığı için Crâck konuları geldikçe normal karşılıyoruz key istesen verirdik niye jump edip moralimi bozdun kiPatcher ile uğraşmadım ve artık bu çöp ürünle de uğraşmayacağım, değmez. Boş dt.
Some paster problemslanet c++ yer halükarda aşıldığı için Crâck konuları geldikçe normal karşılıyoruz
Some paster problems
Yazılımcınız kim?aynen o yüzden hepinizin bilgisi var yabancı isimlerle piyasada yabancı gibi satış yapıyorlar g0tu yiyen bizim gibi tr piyasasına gelsin anlık güncellememi çeker devam ederim masyafıda oynayan gelip websnakes alıyor ruslarınkini oynayanda gelip websnakes alıyor paster olduğu için b4n yemiyoruz aynen