WEBRİVA DOLANDIRICILIK / İLGİLİSZLİK

48 saatir işlemde daha

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşın 1 Saatte teslim olayına özel yazdım dostum bilip bilmeden yorum kascam dıye mesaj atmazsan sevınırım
nıye mesaj kasıyım dostum efsane uyeyım zaten yonetım ekıbının kını yuzunden banlandın acılacak webriva 1 saatte teslim değil 4 aydan fazla surede bile teslim yapmaz bu saatten sonra

Bu süre anlık yoğunluk durumuna ve mesai saatlerine göre değişkenlik gösterebilmekte olup 24 - 72 saate kadar uzayabilmektedir. Sunucunuz tarafınıza teslim edildiği zaman müşteri panelinizde hizmetinizi aktif şekilde görebilirsiniz.
destekde de bunu yazmislar

Bu süre anlık yoğunluk durumuna ve mesai saatlerine göre değişkenlik gösterebilmekte olup 24 - 72 saate kadar uzayabilmektedir. Sunucunuz tarafınıza teslim edildiği zaman müşteri panelinizde hizmetinizi aktif şekilde görebilirsiniz.
destekde de bunu yazmislar
bide bu
Yılbaşı paketleri sadece yılbaşında sipariş edilebildiğinden müşterilerimizden çok fazla sayıda sipariş oluşturulmasından kaynaklı sipariş teslimlerinde gecikmeler yaşayabiliyoruz. Kurulum sıranızın gelmesi için önünüzde bekleyen 10 adet sipariş mevcuttur.

nıye mesaj kasıyım dostum efsane uyeyım zaten yonetım ekıbının kını yuzunden banlandın acılacak webriva 1 saatte teslim değil 4 aydan fazla surede bile teslim yapmaz bu saatten sonra
Bide mantıksız konuşup 1 saat diyor hala moderator olmasa 15 yasında ki cocukla konusuyorum diyecegim

Bide mantıksız konuşup 1 saat diyor hala moderator olmasa 15 yasında ki cocukla konusuyorum diyecegim
Dostum cümleleri tekrak tekrar okumanı rica ediyorum bu saatten sonra türkçe hocası olamam Farkındaysan 1 Saat İçinde teslim ticketı acmanı yorumlamısım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt