7 farklı büyük hosting sahibi arkadaşından birisi webrivanın sahibi heraldedostum 2 aydır destek alamıyorum ne anlatıyon
7 farklı büyük hosting sahibi arkadaşından birisi webrivanın sahibi heraldedostum 2 aydır destek alamıyorum ne anlatıyon
o Firmanında Belalısı Cok Desteklerı güzel olmasına rağmen gecenin bi köründe çöküyorKeyubu kullanıyorum ve başka bir sebepten dolayı burdan satın almıştım. Keyubudan yine memnunum çünkü cevap veriyorlar en azından.
200 300 Tllik vds satmadıklarınden emın olabılırsın7 farklı büyük hosting sahibi arkadaşından birisi webrivanın sahibi heralde
Olay 1 saatte teslim değil yazdıklarımı okuyup ona göre cevap vericeksen yaz. Boşuna uzamasın konuArkadaşın 1 Saatte teslim olayına özel yazdım dostum bilip bilmeden yorum kascam dıye mesaj atmazsan sevınırım
nıye mesaj kasıyım dostum efsane uyeyım zaten yonetım ekıbının kını yuzunden banlandın acılacak webriva 1 saatte teslim değil 4 aydan fazla surede bile teslim yapmaz bu saatten sonraArkadaşın 1 Saatte teslim olayına özel yazdım dostum bilip bilmeden yorum kascam dıye mesaj atmazsan sevınırım
Aynı altyapıyı kullanıyorlar zaten hepsi aynı48 saatir işlemde daha
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bide buBu süre anlık yoğunluk durumuna ve mesai saatlerine göre değişkenlik gösterebilmekte olup 24 - 72 saate kadar uzayabilmektedir. Sunucunuz tarafınıza teslim edildiği zaman müşteri panelinizde hizmetinizi aktif şekilde görebilirsiniz.
destekde de bunu yazmislar
Bide mantıksız konuşup 1 saat diyor hala moderator olmasa 15 yasında ki cocukla konusuyorum diyecegimnıye mesaj kasıyım dostum efsane uyeyım zaten yonetım ekıbının kını yuzunden banlandın acılacak webriva 1 saatte teslim değil 4 aydan fazla surede bile teslim yapmaz bu saatten sonra
Dostum cümleleri tekrak tekrar okumanı rica ediyorum bu saatten sonra türkçe hocası olamam Farkındaysan 1 Saat İçinde teslim ticketı acmanı yorumlamısımBide mantıksız konuşup 1 saat diyor hala moderator olmasa 15 yasında ki cocukla konusuyorum diyecegim