Suana kadar oto kurulumlu olmayan bir firma görmedim. Vdsi alırken oto kurulumlu olmadığı, beklemem gerektiği yazsaydı herhangi bir yerde talep açmazdim. Oto kurulumlu olduğunu düşündüğüm için 1 saat sonra destek talebi oluşturdum zaten. 5-10 saat bekletebilir diyosun, 30 saat oldu Sitede belirtilen numara yanlış, canlı destek hattında kimse yok, destek taleplere cevap verilmiyor, görseldekiler otomatik mesaj zaten. Bu kafayla eğer bir gün bir firma acmayı dusunursen acma zatenTarafsız Konusmak Gerekirsek Bir Çok Firma Oto Kurulumlu Sunucular Haricinde 5 10 Saat bekletebiliyor Bu kadar bekletmesi cok normal 1 saat geçtikten sonra destek açıyorsun firma benım olsa ben hiç cevap vermezdim
oto kurulumlu olsaydı eğer o kadar az para vermezdin demek istediğimi anlamamıssın ve sen adamları darlamıssın firma acmama gerek yok 7 farklı büyük hosting sahibi tanıdıgım var neyin ne oldugunu bılıyorum ki soyluyorum sanaSuana kadar oto kurulumlu olmayan bir firma görmedim. Vdsi alırken oto kurulumlu olmadığı, beklemem gerektiği yazsaydı herhangi bir yerde talep açmazdim. Oto kurulumlu olduğunu düşündüğüm için 1 saat sonra destek talebi oluşturdum zaten. 5-10 saat bekletebilir diyosun, 30 saat oldu Sitede belirtilen numara yanlış, canlı destek hattında kimse yok, destek taleplere cevap verilmiyor, görseldekiler otomatik mesaj zaten. Bu kafayla eğer bir gün bir firma acmayı dusunursen acma zaten
nerden bilebilirim sitede herhangi bir ibare yok oto olup olmadığıyla ilgili. Toplam 3 adet mesaj attım nasıl darlamış olabilirim, sence herhangi bir mesaj atarak konuya açıklık getirmek mi kolay, hiçbir mesaj yazmamak mı. Bana beklemem gerektiği söylenseydi ilk talebimde bekletdim, ben karşımda muhattap bulamıyorumoto kurulumlu olsaydı eğer o kadar az para vermezdin demek istediğimi anlamamıssın ve sen adamları darlamıssın firma acmama gerek yok 7 farklı büyük hosting sahibi tanıdıgım var neyin ne oldugunu bılıyorum ki soyluyorum sana
2 aydam berı destek alamıyorum tamamen bıraktılar sanırsam senle alakalı bi durum yok @Lightning bilip bilmeden konusmusnerden bilebilirim sitede herhangi bir ibare yok oto olup olmadığıyla ilgili. Toplam 3 adet mesaj attım nasıl darlamış olabilirim, sence herhangi bir mesaj atarak konuya açıklık getirmek mi kolay, hiçbir mesaj yazmamak mı. Bana beklemem gerektiği söylenseydi ilk talebimde bekletdim, ben karşımda muhattap bulamıyorum
a firmasındanda alsan senin istediğin şekilde teslim etmicekler b firmasındanda alsan istediğin şekilde teslim etmicekler her firma aynı 1 saat bekleyıp adamlara yazarsan adamlarda haklı olarak bakmaz mesajlaranerden bilebilirim sitede herhangi bir ibare yok oto olup olmadığıyla ilgili. Toplam 3 adet mesaj attım nasıl darlamış olabilirim, sence herhangi bir mesaj atarak konuya açıklık getirmek mi kolay, hiçbir mesaj yazmamak mı. Bana beklemem gerektiği söylenseydi ilk talebimde bekletdim, ben karşımda muhattap bulamıyorum
dostum 2 aydır destek alamıyorum ne anlatıyona firmasındanda alsan senin istediğin şekilde teslim etmicekler b firmasındanda alsan istediğin şekilde teslim etmicekler her firma aynı 1 saat bekleyıp adamlara yazarsan adamlarda haklı olarak bakmaz mesajlara
Keyubu kullanıyorum ve başka bir sebepten dolayı burdan satın almıştım. Keyubudan yine memnunum çünkü cevap veriyorlar en azından.a firmasındanda alsan senin istediğin şekilde teslim etmicekler b firmasındanda alsan istediğin şekilde teslim etmicekler her firma aynı 1 saat bekleyıp adamlara yazarsan adamlarda haklı olarak bakmaz mesajlara
Arkadaşın 1 Saatte teslim olayına özel yazdım dostum bilip bilmeden yorum kascam dıye mesaj atmazsan sevınırımdostum 2 aydır destek alamıyorum ne anlatıyon