[WEB] Hile Satış Scripti | Sadece 3 Kişiye Satılacak!

Baltaladınız zaten, lütfen biraz daha webscriptler hakkında bilgi edinin iyi günler.
Senin o kullandigin isletim sistemini kodlarina kadar ayirir eline veririm. Adam gelmis bana script language den yaptigi webscriptler hakkinda bilgi edinin diyor :D

Senin o kullandigin isletim sistemini kodlarina kadar ayirir eline veririm. Adam gelmis bana script language den yaptigi webscriptler hakkinda bilgi edinin diyor :D
Wordpress temasına paranız yetmedi sanırım github üzerinden page hostlayabilirsiniz çirkefleşmenize gerek yok :businessman:

Wordpress temasına paranız yetmedi sanırım github üzerinden page hostlayabilirsiniz çirkefleşmenize gerek yok :businessman:
Emin misin wordpress temasina param yetmedigine ? url e girip bakabilirsin wordpress tabanli websayfama. 11.000 TL ye urun satan adam bana paran yetmedi galaba diyor. Su forumda para konusunu acabilecegin en son kisi benim.

Github uzerinden page hostlamaya devam diyor. Cehalet harbi zor. Koskoca Antivirus firmasinda calisan, Oyun firmalarinda calisan developerlar bile github pages kullaniyor kendi blog sayfalari icin. Ama cahil oldugun icin bilmiyorsun tabi.

Çok pahalı değmez diye düşünüyorum iyi satışlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt