[WEB] Hile Satış Scripti | Sadece 3 Kişiye Satılacak!

Gittim aldim zaten. Milletin tokatlanmasina goz yumamadim sadece. Sen niye adamin avukatligini yapiyorsun bu arada ? Yancisi misin ?
Rica ediyorum benim konularıma birdaha yorum yapmayın, satış yapıyoruz tokatlama yazıyorsunuz garip insanlarsınız.

Fiyat size pahalı gelse bile "Fiyat pahalı bence düşür" diyebilirsiniz ama konusunu baltalamayın fiyat pahalı gelen gider chatgpt'ye yaptırır veya gider wp tema falan alır parası olan uğraşmak istemeyen türkçe destek isteyende burdan alır ha bana sorarsan fiyat evet pahalı ama kaliteli.

he bide script ile tema çok farklı konular ha haberin ola bilmiyorsan at dc anlatıyım sana :iliked:
Ikisi ayni sey demedim zaten. Wordpress kurmasi ucretsiz. Uzerine ucretli tema satin alirsin. + Wordpress community olarak daha cok buyuk ve basin sikistiginda yardim alabilirsin herhangi bir forumdan. Bunun yaninda plugin sayfasindan erisebilecegin binlerce ucretsiz pluginlerden ve kolay pos entegrasyonlarindan bahsetmiyorum bile.

Fakat bir webscript satin aldigin zaman. Herhangi bir sorun ciktiginda onu duzeltmemek icin 40 takla atiyor veya ekstra para talep ediyor bu tarz script satan yerler ve altyapisi Wordpress kadar saglam degil.

Ikisi ayni sey demedim zaten. Wordpress kurmasi ucretsiz. Uzerine ucretli tema satin alirsin. + Wordpress community olarak daha cok buyuk ve basin sikistiginda yardim alabilirsin herhangi bir forumdan. Bunun yaninda plugin sayfasindan erisebilecegin binlerce ucretsiz pluginlerden ve kolay pos entegrasyonlarindan bahsetmiyorum bile.

Fakat bir webscript satin aldigin zaman. Herhangi bir sorun ciktiginda onu duzeltmemek icin 40 takla atiyor veya ekstra para talep ediyor bu tarz script satan yerler ve altyapisi Wordpress kadar saglam degil.
Altyapı olarak next.js kullanıyoruz wordpress sanırım uzay diliyle yazılıyor anlattığınız kadarıyla ayrıca scriptlerimizde bir sorun çıkarsa ek ücret vs. talep etmiyoruz halledip tekrar kurulum sağlıyoruz ek ücret alınan durumlar sadece ek özellik istenirse karalamanızı başka yerde yapın lütfen

Ben bu konuya daha fazla yanit yazmiyacagim. "Konuyu baltaliyorsun" a getiriyorlar sonra. Alicak arkadaslara basarilar.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt