warp ise yariyor ama bir sure sonra patlıyor diye bir duyum aldim urban kullanabilirsin giris yaparken aciyorsun bypassliyorwarpla tpm geçme fix mi yedi arkadaşlar
evet bi süre sonra ban atıyır val 5warpla tpm geçme fix mi yedi arkadaşlar
iyi yorum kastın haaaWarp ile oyuna giriş sağlayabiliyor musun ?
Satış yapma gibi bir derdim yok ki dostum satış yapmak istesem konu açardım
Warp methodu sadece eski kurulum hesaplarda çalışıyor.
Hahahahaha bunun çalıştığını düşünen tek firma sensin sanırım
tamam knk sen devam et kullanmaya lsmvlsas kardeşim warp fix oyuna soktu diye çalışıyor sanma oyunda 1 gün sonra fln val 5 atıyor oyuna girdim olley çalışıyor warp fix değil diye bir muhabbet yok yorum kasma boşuna gereksizwarp fix degil kullanmayı bilmiyosunuz
bende bu kafayı anlamıyorum 1 aydır kullanıyorum val5? nerde peki bitanesi merak ettim fix felan değil oynayan oynuyor böyle boş boş mesaj yazmayın kullanmadığınız şeyetamam knk sen devam et kullanmaya lsmvlsas kardeşim warp fix oyuna soktu diye çalışıyor sanma oyunda 1 gün sonra fln val 5 atıyor oyuna girdim olley çalışıyor warp fix değil diye bir muhabbet yok yorum kasma boşuna gereksiz
1 aydır nerde oynuyorsun knk arkadaşım daha dün warp ile val5 yedi spoof la alakası yok valorant o methodu fixledi sende tpm vs açık herşey açıktır bypass olarak kullşanmıyosundur ona bişey demem ama bypass olarak şuanda fix warp herkes biliyor bunu kime sorsan aynısını der zaten method vardı benimde birleştirdiğim onuda çöplüğe taşıdılar fix yedi diye knkbende bu kafayı anlamıyorum 1 aydır kullanıyorum val5? nerde peki bitanesi merak ettim fix felan değil oynayan oynuyor böyle boş boş mesaj yazmayın kullanmadığınız şeye
açık felan değil kullandığımı gayet net şekilde diyorum efi+warp ile gayet geçiyorum val 5 felanda yemiyorum ki çoğu arkadaşımada yaptım çoğunda çalıştı1 aydır nerde oynuyorsun knk arkadaşım daha dün warp ile val5 yedi spoof la alakası yok valorant o methodu fixledi sende tpm vs açık herşey açıktır bypass olarak kullşanmıyosundur ona bişey demem ama bypass olarak şuanda fix warp herkes biliyor bunu kime sorsan aynısını der zaten method vardı benimde birleştirdiğim onuda çöplüğe taşıdılar fix yedi diye knk
Daha dün denedim sadece hvci'ye bypass atıyor sb + tpm hatası vermeye devam ediyor bundan 2-3 hafta önce denediğimde sorunsuzdu ;Daçık felan değil kullandığımı gayet net şekilde diyorum efi+warp ile gayet geçiyorum val 5 felanda yemiyorum ki çoğu arkadaşımada yaptım çoğunda çalıştı
hocam ben efi yöntem+warp yapıyorum gayetde çalışıyor sorunsuz ki arkadaşlarımada yaptım 8-10 kişi civarı hile açmayan kimse tpm hatası ile karşılaşmadıDaha dün denedim sadece hvci'ye bypass atıyor sb + tpm hatası vermeye devam ediyor bundan 2-3 hafta önce denediğimde sorunsuzdu ;D