bu taktik ne kadar goturuo bizamandan sonra atmaya devam ediyormu? yoksa süresizmibaşlangıç uygulamaların ıve arka plan uygulamaçlarını kapat restart at warp aç valo gir
fikrim yok denemek lazımbu taktik ne kadar goturuo bizamandan sonra atmaya devam ediyormu? yoksa süresizmi
oyundayım şuan kankam satış yapıcam diye şöyle şeyler yazmayınTpm'i warp veya herhangi bir vpn ile artık geçemezsin dostum discord üzerinden iletişim kurarsan yardımcı olurum
DİSCORD : razorunl
olm nerden bilion apskvaşsvsş pazarlada bari öyle pazarlamaTpm'i warp veya herhangi bir vpn ile artık geçemezsin dostum discord üzerinden iletişim kurarsan yardımcı olurum
DİSCORD : razorunl
oyundayım şuan kankam satış yapıcam diye şöyle şeyler yazmayın
Warp ile oyuna giriş sağlayabiliyor musun ?olm nerden bilion apskvaşsvsş pazarlada bari öyle pazarlama
Satış yapma gibi bir derdim yok ki dostum satış yapmak istesem konu açardımoyundayım şuan kankam satış yapıcam diye şöyle şeyler yazmayın
Warp methodu sadece eski kurulum hesaplarda çalışıyor.warp method calısıomu hala yani?
Hahahahaha bunun çalıştığını düşünen tek firma sensin sanırımbaşlangıç uygulamaların ıve arka plan uygulamaçlarını kapat restart at warp aç valo gir
adam gibi satışını yapıyor demek ki kanka yapacak bişey yokWarp ile oyuna giriş sağlayabiliyor musun ?
Satış yapma gibi bir derdim yok ki dostum satış yapmak istesem konu açardım
Warp methodu sadece eski kurulum hesaplarda çalışıyor.
Hahahahaha bunun çalıştığını düşünen tek firma sensin sanırım
yeswarp method calısıomu hala yani?
1 level hesap kurdum girdim calisiyoWarp ile oyuna giriş sağlayabiliyor musun ?
Satış yapma gibi bir derdim yok ki dostum satış yapmak istesem konu açardım
Warp methodu sadece eski kurulum hesaplarda çalışıyor.
Hahahahaha bunun çalıştığını düşünen tek firma sensin sanırım
Hesapla biraz oyna 1 gün sonra falan tekrar girmeye çalış flag yediğini göreceksin dostum iyi forumlar.1 level hesap kurdum girdim calisiyo
1 aydır full girdiğim oldu dostum sanada iyi forumlarHesapla biraz oyna 1 gün sonra falan tekrar girmeye çalış flag yediğini göreceksin dostum iyi forumlar.