WALOMARK SPOOFER Crâck Me

Sadece Stringlerin şifrelendiği dosyayı unpack edemeyip bir işlevi olmayan de4dot'a atıp buraya gönderdiğini hayal et.
Global Variable'larda string içeren bölümler şifrelenmez zaten, herhangi bir obfuscator'de durum böyledir.
de4dot-man daha en basit özelliği unpack edemeyip burada obfuscator'üme laf ederse, ben de cevabını veririm, ortada bir unpack durumu yok çünkü.
Spoofer falan da umrumda değildi, tartışma sebebim bir halt bilmeyen maymunun birinin obfuscator'üme laf etmesi :D
Şimdi anladım,en ufak kod bilgisi olan biri bunu bilir bence her dil için geçerli bu

Şimdi anladım,en ufak kod bilgisi olan biri bunu bilir bence her dil için geçerli bu
olay şu ki bir pasterin public sourcelardan yapılmış bir spooferi satmaya çalışırken alt account olduğu tespit edildiği için lionware ismiyle yasaklandı. şimdi farklı bir konu açıp satış yapmaya çalışıyorlar 😅

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yazık Sakat Galiba Adamın Keyauth Göremiyor:DTam Bir Maymun Bilmeyenlerede 3 5 Salamasyon Konuşmalarda Ekliyor Gören Birşey Biliyor Sanıcak

public static BAA258E5 baa258E5_0 = new BAA258E5("spooftemp", "tj9uQn2KnE", "fa3b0f9057bfc9f3e8998d477f2aecf036fb0569c5910ef3cf2c740513f86a92", "1.0");
SG Yanıt Verme Bana Bidaha

Ati5H.jpg

Yazık Sakat Galiba Adamın Keyauth Göremiyor:DTam Bir Maymun Bilmeyenlerede 3 5 Salamasyon Konuşmalarda Ekliyor Gören Birşey Biliyor Sanıcak

public static BAA258E5 baa258E5_0 = new BAA258E5("spooftemp", "tj9uQn2KnE", "fa3b0f9057bfc9f3e8998d477f2aecf036fb0569c5910ef3cf2c740513f86a92", "1.0");
SG Yanıt Verme Bana Bidaha

Ati5H.jpg
Yavrum evladım adam sana global string şifrelenemez her obf için geçerli diyor sen keyauth atıyon .d

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
olay şu ki bir pasterin public sourcelardan yapılmış bir spooferi satmaya çalışırken alt account olduğu tespit edildiği için lionware ismiyle yasaklandı. şimdi farklı bir konu açıp satış yapmaya çalışıyorlar 😅
enayi seni daha valorox diyor

Spoffer ne işe yarıyor acaba bilgi alabilirmiyim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt