WALOMARK SPOOFER Crâck Me

Kendi Korumanın Reziliğini de4ot Yüklemen :crycat: bu arada de4ot bile kulanmadım o derece çöp bi koruma birde parayla satıyorsun de4ot ile oldunu idda ediyorsan
abim ayar çek o zaman :rem:
Ati5H.jpg

Atzof.jpg
garibim Junk methodların ismini de4dot ile s_method blabla olarak değiştirince bir şey mi sandın sen kendini :D
öz maymunum ya gelmiş bir de global variable'ı gösteriyor bak şifrelenmemiş diye, çok mu zekisin sen
aç bakayım şu stringleri, öyle reply atma hakkına erişirsin tekrar xD

image.png

basladık yine 15dk kullanırız sonrada kapanır dimi aynen
şu cheatglobal üzerinde 3 ucube var ban yedikçe konu açan

1.si ve en çok tutulanı medusaware
2.si valorox tayfa a:SDFSG
3.sü de xqmo, hwidcomtr, creative spoofer

bu moron valoroxa gelirsek de zaten open source olarak atmış Alice kardeşim konuya

https://cheatglobal.com/konu/lionware-open-source-console-loader-ft-sia-unstoppable.40654/

guilik bi durum yok toplanmış saçma sapan bi src

basladık yine 15dk kullanırız sonrada kapanır dimi aynen
qW:E:EWQ:EWQ:WEQwqE: istesen kullan sonra seriallerini kontrol et ama :perfect:
şu cheatglobal üzerinde 3 ucube var ban yedikçe konu açan

1.si ve en çok tutulanı medusaware
2.si valorox tayfa a:SDFSG
3.sü de xqmo, hwidcomtr, creative spoofer

bu moron valoroxa gelirsek de zaten open source olarak atmış Alice kardeşim konuya

https://cheatglobal.com/konu/lionware-open-source-console-loader-ft-sia-unstoppable.40654/

guilik bi durum yok toplanmış saçma sapan bi src
hala valorox diyo allahım cıldıracam

Ben anlamadım biri keyauth atıyo biri stringleri düzenleme diyo biri de aydınlatsa bari fena olmaz

Ben anlamadım biri keyauth atıyo biri stringleri düzenleme diyo biri de aydınlatsa bari fena olmaz
Sadece Stringlerin şifrelendiği dosyayı unpack edemeyip bir işlevi olmayan de4dot'a atıp buraya gönderdiğini hayal et.
Global Variable'larda string içeren bölümler şifrelenmez zaten, herhangi bir obfuscator'de durum böyledir.
de4dot-man daha en basit özelliği unpack edemeyip burada obfuscator'üme laf ederse, ben de cevabını veririm, ortada bir unpack durumu yok çünkü.
Spoofer falan da umrumda değildi, tartışma sebebim bir halt bilmeyen maymunun birinin obfuscator'üme laf etmesi :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt