W&W Software ⚕️Blackswipe Permanent Spoofer + TPM Bypass⚕️

diğer spoof satıcılarına kıyasla çok geç update atıyor ve genelde ana sunucu vouchlarında 1-2 saat sonra ban yediklerini söyleyen tonla kişi var.
Piyasadaki en iyi spoofer dediği spooferın isminide ilk kez bu adamdan duydum, onu bırak valorantta çok kez ban yedim çok kez de açtım ama hayatımda bu spooferi hiç görmedim bu nasıl bi anda piyasadaki en iyisi oldu ya? bu wooferin tırnağı bile olamaz :imcrytired:

Piyasadaki en iyi spoofer dediği spooferın isminide ilk kez bu adamdan duydum, onu bırak valorantta çok kez ban yedim çok kez de açtım ama hayatımda bu spooferi hiç görmedim bu nasıl bi anda piyasadaki en iyisi oldu ya? bu wooferin tırnağı bile olamaz :imcrytired:
Siz duymamış olabilirsiniz fakat piyasada bulunan bir spoofer. Sadece bizim üstümüze yüklenmek yerine forumda diğer Blackswipe satış konularınada aynılarını yazabilirsiniz diye düşünüyorum..

cs konusu sandım senin 1 den fazla konun mu var. vay aq
bu acemi resellerlar nerden geliyor böyle
büyük ihtimal spooferın kalitesi cs2 hilesinin kalitesiyle aynıdır
yok blackswipe'ın spooferı gerçekten başarılı lway iyi yapmıs

Kötülemek olmasında güncellemeye girdi az önce :d

Dalga çarptı lwaye :D İşin şakası bir yana bunun olacağı belliydi, 1 hafta öncesinde güncellemeye gitmesi gerekiyordu hatta belki daha öncesi bile olabilir, insanlar kalktığını zannediyordu fakat plasebo etkisinden dolayı olsa gerek yine de val5 kalkmıyordu. Umarım kısa süre içerisinde sorunu düzeltir, size de hayırlı satışlar diliyorum:mum:

Dalga çarptı lwaye :D İşin şakası bir yana bunun olacağı belliydi, 1 hafta öncesinde güncellemeye gitmesi gerekiyordu hatta belki daha öncesi bile olabilir, insanlar kalktığını zannediyordu fakat plasebo etkisinden dolayı olsa gerek yine de val5 kalkmıyordu. Umarım kısa süre içerisinde sorunu düzeltir, size de hayırlı satışlar diliyorum:mum:
Çok teşekkürler bizde bekliyoruz umarım düzelir kısa zamanda :talonheart:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt