W&W Software ⚕️Blackswipe Permanent Spoofer + TPM Bypass⚕️

dostum W&W yazdığını görünce gerisini okuma çabasına girmedim.
sizde keşke düzgün ürün satsanız.
cs2 hileniz zaten dtdir muhtemelen cs2 de anticheat var denilecek bir konumda değil şuan ben hile yapsam 0 bilgimle ben bile ud tutarım
CS2 Konumuza girip biraz göz gezdirseniz konuşmalardan amacımızı anlardınız + olarak yapın ve ud tutun forumdakiler faydalansın en azından.

cs2 ürününde yaydığın kalitesizlik yetmezmiş gibi bide gelip spoofer resell almışsınız oda kalitesiz çıktı :D
yani acemiliğinizi kutluyorum yenisiniz anlıyorum fakat bukadarını da görmedim

image.png

Loggined
undetected yazabilmenize şaştım açıkçası
millet undetected yazamıyor ama Logged in yazabiliyor.
W&W Software diff (gerçi spoofer sizin değilde yinede W&W diff)
Kalitesiz dediğin spoofer piyasadaki en iyi spooferlardan birisi neye dayanarak bunu söylüyorsun anlayamıyorum ama seninde söylediğin gibi bilginin 0 olduğu buradan belli oluyor lütfen bu ıq seviyesi ile konumu kirletme :mum:

CS2 Konumuza girip biraz göz gezdirseniz konuşmalardan amacımızı anlardınız + olarak yapın ve ud tutun forumdakiler faydalansın en azından.

Kalitesiz dediğin spoofer piyasadaki en iyi spooferlardan birisi neye dayanarak bunu söylüyorsun anlayamıyorum ama seninde söylediğin gibi bilginin 0 olduğu buradan belli oluyor lütfen bu ıq seviyesi ile konumu kirletme :mum:
PİYASDAKİ EN İYİ SPOOFER?? DASPLÖDSAŞLDSÇAİDÇSİAŞDĞŞAİSÇ:DĞ;ASDĞPASÇDĞPSŞDİSAÇDĞPŞ;İSAĞŞİ;DSAÇ

Bazı maymunların muzu bitti sanırım oraya buraya sallıyorlar yine :kappasmiley:

adam doğruları söylemiş her doğruya kopucaksan gülüceksen buyur köşende ağlayabilirsin
gerekli açıklamaları yapıyorum yeterince fakat benimde bir sınırım var 0 bilgi ile buraya gelip yorum yapılınca mecburen bu durumu giriyoruz.

cs konusu sandım senin 1 den fazla konun mu var. vay aq
bu acemi resellerlar nerden geliyor böyle
büyük ihtimal spooferın kalitesi cs2 hilesinin kalitesiyle aynıdır
berbat zaten isteyene yarı fiyatına bile satarım keyi :D

Ben 5-6 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım şuana kadar güvendiğim için satışa çıkardım sebebini öğrenebilir miyim?
diğer spoof satıcılarına kıyasla çok geç update atıyor ve genelde ana sunucu vouchlarında 1-2 saat sonra ban yediklerini söyleyen tonla kişi var.

diğer spoof satıcılarına kıyasla çok geç update atıyor ve genelde ana sunucu vouchlarında 1-2 saat sonra ban yediklerini söyleyen tonla kişi var.
Geç update kısmı doğru biraz geciktiriyorlar onun haricinde ben ve 3 arkadaşım bir sıkıntı çekmedik

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt