Çalışmıyor VXE Bypass Crâcked by Kayra1337

Boyle br ata alıyorum sorun nedir?

şunu nasıl halledecez

iy13kdl.png

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
knk bypass yaptığımda ya normal giriyor sonra maça giremiyosun atıyor normal popup ekranı gelmiyor yada sağ altda riot sarı renk şeklinde uyarı çıkıyor oyun kapanıyor çözümü varmıdır fixmidir hocam?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Instant VAL5 alanlar oyunu kapatıp bırkac dakıka beklesın veya vgcye stop atıp yenıden baslayın sonra yenıden oyuna gırın yenıden bypass atın eger 1 kere bypass attiktan sonra oyuna girdiginizde popup gelmiyorsa bypass atmamanıza rağmen o durumlarda instant val5 yersiniz sc stop vgc sc start vgc yapın yeniden gırın sorun duzelecektır

fixmi öylede yaptım bazen giriyor oda sonra maç giremiyon sonra deniyon sarı uyarı geliyor gg gibi

reis kapattım sonra girebiliyorum oyuna şimdi anlamadığım şey tpm felan açık giripmi bypass yapayım çünkü açtım girdim oyuna sonra yeniden başlat tpm hvci felan kapattım yine sarı uyarı geliyor
herşey açık gir sonra geri biostan kapat anlaması bu kadar komplike olan birşey yok.

herşey açık gir sonra geri biostan kapat anlaması bu kadar komplike olan birşey yok.
yine aynı şeye dönüyor denedim knk ilk açık girdim sonra yeniden başlattım biosa girdim kapattım girdim yine aynı hata sende çalışıyormu hala?

yine aynı şeye dönüyor denedim knk ilk açık girdim sonra yeniden başlattım biosa girdim kapattım girdim yine aynı hata sende çalışıyormu hala?
bende böyle düzeldi fakat düzelse bile anlamsız. öyle uzun uzun maç atabileceğin bir bypass değil bu. thread suspendlemekten ibaret. 4-5 maç sonra hesabın kitlenir.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt