unlock all bozukşunu nasıl halledecez
knk bypass yaptığımda ya normal giriyor sonra maça giremiyosun atıyor normal popup ekranı gelmiyor yada sağ altda riot sarı renk şeklinde uyarı çıkıyor oyun kapanıyor çözümü varmıdır fixmidir hocam?unlock all bozuk
Instant VAL5 alanlar oyunu kapatıp bırkac dakıka beklesın veya vgcye stop atıp yenıden baslayın sonra yenıden oyuna gırın yenıden bypass atın eger 1 kere bypass attiktan sonra oyuna girdiginizde popup gelmiyorsa bypass atmamanıza rağmen o durumlarda instant val5 yersiniz sc stop vgc sc start vgc yapın yeniden gırın sorun duzelecektır
herşey açık gir sonra geri biostan kapat anlaması bu kadar komplike olan birşey yok.reis kapattım sonra girebiliyorum oyuna şimdi anlamadığım şey tpm felan açık giripmi bypass yapayım çünkü açtım girdim oyuna sonra yeniden başlat tpm hvci felan kapattım yine sarı uyarı geliyor
yine aynı şeye dönüyor denedim knk ilk açık girdim sonra yeniden başlattım biosa girdim kapattım girdim yine aynı hata sende çalışıyormu hala?herşey açık gir sonra geri biostan kapat anlaması bu kadar komplike olan birşey yok.
bende böyle düzeldi fakat düzelse bile anlamsız. öyle uzun uzun maç atabileceğin bir bypass değil bu. thread suspendlemekten ibaret. 4-5 maç sonra hesabın kitlenir.yine aynı şeye dönüyor denedim knk ilk açık girdim sonra yeniden başlattım biosa girdim kapattım girdim yine aynı hata sende çalışıyormu hala?