Çalışmıyor VXE Bypass Crâcked by Kayra1337

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Instant VAL5 alanlar oyunu kapatıp bırkac dakıka beklesın veya vgcye stop atıp yenıden baslayın sonra yenıden oyuna gırın yenıden bypass atın eger 1 kere bypass attiktan sonra oyuna girdiginizde popup gelmiyorsa bypass atmamanıza rağmen o durumlarda instant val5 yersiniz sc stop vgc sc start vgc yapın yeniden gırın sorun duzelecektır

eline sağlık

Instant VAL5 alanlar oyunu kapatıp bırkac dakıka beklesın veya vgcye stop atıp yenıden baslayın sonra yenıden oyuna gırın yenıden bypass atın eger 1 kere bypass attiktan sonra oyuna girdiginizde popup gelmiyorsa bypass atmamanıza rağmen o durumlarda instant val5 yersiniz sc stop vgc sc start vgc yapın yeniden gırın sorun duzelecektır
kral biraz daha açık anlatabilirmisin sana zahmet olmazsa

Son düzenleme:
belli bir süre sonra yinede val5 yiyorsun ve hesabın kapanıyor. 6-7 maç gibi bir sürede. Pop-up bypass yinede başarılı.

image.png

Status: Working (29.11.2024)
VXE Bypass - Free Valorant Popup & Van152 Bypass
Crâcked By Kayra1337
Supported OS: Windows 10 & 11
Supported CPU: Intel & AMD

- Satış Konusu -
https://cheatglobal.com/konu/dsshop-vxe-bypass-popup-bypass-no-delay-ban-one-click.62788/
Baska konu varsa da görmedim

- Gereksinimler -
(Windows Defender'ı bu tool ile kapatmanız gerekiyor ve diğer bütün antivirüs yazılımlarını kapatmalı/kaldırmalısınız)
(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)
(Kurulu değilse kurmanız gerekiyor)

- Nasıl Kullanılır -

Videodaki her şeyi eksiksiz yaptığınız sürece sorun çıkmayacaktır.

- İndir / VirusTotal -

şifre: cheatglobal

BOYLE BI HATA VERIOR SEBEBI NEDIR ACABA
Enter your license key: kay1337
Enter your username: kay1337
Exception in thread Thread-3 (injection_process):
NameError: name 'self' is not defined

During handling of the above exception, another exception occurred:

Traceback (most recent call last):
File "threading.py", line 1041, in _bootstrap_inner
File "threading.py", line 992, in run

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
BOYLE BI HATA VERIOR SEBEBI NEDIR ACABA
Enter your license key: kay1337
Enter your username: kay1337
Exception in thread Thread-3 (injection_process):

During handling of the above exception, another exception occurred:

Traceback (most recent call last):
File "threading.py", line 1041, in _bootstrap_inner
File "threading.py", line 992, in run
Pythonun surumunu 3.13 yap tekrar dene

Pythonun surumunu 3.13 yap tekrar dene
reis dün felan sıkıntısız girebiliyordum oynıyordum felan arada bir atması dışında sorun yoktu fakat şimdi yapıyorum sağ altda vanguard sarı işaretli yazı geliyor tpm felan kapalı diye bypass yapıyorum ama olmuyor çözümü nedir acaba kaç defa vgc kapatıp açtım düzelmedi?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt