Çözüldü Voidcode sikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
napıyon nullun profilini indirtip arkadaşına mı atıyon PIKSAKDJAKJSADAJDASJDIAJDIDSPOADK

@XOR @Rockstar artık susmak yerine açıklayayım bu türeme @Sw7ven ve çetesi sırf satıs yapmamı engellemek için boş boş konular açıp adımı karalamaya çalışıyorlar dün yediğim Crâck konusunda key bu hesap üzerinden alındı ve @Vista 'dan satın alındı zaten zamanında bu türemenin bana rat attığıyla ilgili bir konumda var zaten @Cwubs 'ı yalayıp ürünlerime Crâck attırmaktan başka birşey yok bide üstüne kendisi sanki sövmezmiş gibi bana iftira atmaya çalışıyor
image.png
image.png

beni az tanıyanlar asla Allah'a sövmediğimi bilir bugün sunucumda Allaha söven birisini duyunca sunucumu'da kural olarak ekledim

abcse.png

bu kudurmuş türeme ekibine dur derseniz sevinirim

Discord, forumu ilgilendirmediği için kullanıcı hakkında bir yaptırım uygulanmaz. Bunun üzerine yetkili arkadaşları gereksiz konu açıp rahatsız ettiğiniz için siz bu konuda yaptırım alacaksınız. Herhangi bir ürün satın alıp ürün çalışmayıp ve ya kişi paranızı vermediği süreçte bu tür konular açabilirsiniz bunu unutmayın. İyi Forumlar, konu yüksek ihtimal çöplüğe taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt