Open Source Void Client / Holly Client Source For Craftrise

JAR LOADIN İÇİNE INTELLIJ IDEA DA lib KLASÖRÜ OLUŞTURUN VE İÇİNE CRAFTRİSE IN JARLARINI ATIN VE BUİLD EDİN

JAR LOADIN İÇİNE INTELLIJ IDEA DA lib KLASÖRÜ OLUŞTURUN VE İÇİNE CRAFTRİSE IN JARLARINI ATIN VE BUİLD EDİN

Son düzenleme:
evet assets jarlarını atınca buidlenmesi gerekiyor jar load denilen dosyasından konumu ayarlanıyordu dosyanın oraya kendine göre değişmen gerekiyor bende bir kere yapmıştım ordan biliyorum

selam ben yıllar önceki efsane void kurucularından richtine yada ömer şuan piyasaya çıkan hiçbir hile bizim eşiğimize yetişemedi ve aksine artic clienti renameleyip void src diye paylaşman ayrı bir komik güldürmeyin insanları kandırmayın iyi forumlar

Bazi Ibneler SRC yi calip kendilerinmis gibi Degistirip Sattiklari icin Direk SRC yi paylasiyorum
Alin Gule Gule Kullanin Tum Moduller Sorunsuz Calisiyor

LINK:

VT:

Buda Bir Arkadasin Istegi Uzre Paylasilan SRC

LINL:

VT:
java: package com.craftrise.client does not exist
bu hatayı alıp duruyorum ne yapmam gerek

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt