Open Source Void Client / Holly Client Source For Craftrise

virüstotaldekileri rardan çıkartıp sourceyi taratın lütfen aksi takdirde konunuzu taşıyacağım @ByHuseyn
Reis source dosyasinin neyini ben taratiyim

Hepsi .java dosyasi + build edilebilmesi icin .jar dosyalari onlari isteyen kendileri isimlerini alir tekrar bulup indirebilir orada olan .jar dosyalari hepsi public olan library dosyalari

Hocam konuyu nasıl yapıldığını veya oyunaniş video eklersin daha yararlı olur iyi forumlar
Tesekkur ederim fakat benim src mi caldiklari icin ben suanda arayuz degistirmesi yaptim ve ayni gorunmeyecegi icin Yalan Diyecekler
Not: Eyer Isterseniz Yapip Eklerim

virüstotaldekileri rardan çıkartıp sourceyi taratın lütfen aksi takdirde konunuzu taşıyacağım @ByHuseyn
Ozellikle Neyise Incelemek icin istiyorsaniz size direk olarak Discord Uzerinden Istek Gonderdim Ekleyebilirsin Ve Istedigin ne varsa gosterebilirim

Son düzenleme:
Reis source dosyasinin neyini ben taratiyim

Hepsi .java dosyasi + build edilebilmesi icin .jar dosyalari onlari isteyen kendileri isimlerini alir tekrar bulup indirebilir orada olan .jar dosyalari hepsi public olan library dosyalari

Tesekkur ederim fakat benim src mi caldiklari icin ben suanda arayuz degistirmesi yaptim ve ayni gorunmeyecegi icin Yalan Diyecekler
Not: Eyer Isterseniz Yapip Eklerim

Ozellikle Neyise Incelemek icin istiyorsaniz size direk olarak Discord Uzerinden Istek Gonderdim Ekleyebilirsin Ve Istedigin ne varsa gosterebilirim
C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_251\include

knk c++ jar load projesini kullanamıyorum bu dosyayı nerden bulabilirim

Ben jarLoad kullaniyorum Hic Bir Sorun yok

direk CG uzerinde paylasilan halini indir sadece duzenlemen gereken kodlari 2 ci sayfada verdim

hocam şimdi build atamıyom
java: reference to a is ambiguous
both method a() in com.craftrise.client.gR and method a() in com.craftrise.client.gR match
java: bad operand types for binary operator '!='
first type: boolean
second type: <nulltype>

bu hataları alıyom

category.java
targetstrafe.java
AntiInvis.java
disabler.java
antifreeze.java
lightingtracker.java
scaffold.java
scaffoldutils.java
Invmanager.java
minecrft.java ve
configmanager.java da

bu .java larda yukardaki hataları alıyorum
Library Dosyalarini import et

direk CG uzerinde paylasilan halini indir sadece duzenlemen gereken kodlari 2 ci sayfada verdim

Library Dosyalarini import et
Tamam bunlarda sorun yokta onu kullaniyorum fakat proje ayarlarında ek içeren dizinlerde program filesdeki Java dosyası eklenmis o bende olmadigi icin hatalar çıkıyor o dosyayı bulmam gerekiyor fakat bulamadım

Bazi Ibneler SRC yi calip kendilerinmis gibi Degistirip Sattiklari icin Direk SRC yi paylasiyorum
Alin Gule Gule Kullanin Tum Moduller Sorunsuz Calisiyor

LINK:

VT:

Buda Bir Arkadasin Istegi Uzre Paylasilan SRC

LINL:

VT:
Jarloadın srcsini atsana reis kendininkini

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt