yok şakadan mağdurum sallıyorum adamlaragerçekten mağdur isen faturanla sslerinle konuş, arkadaşın konuştuğu gibi
yok şakadan mağdurum sallıyorum adamlaragerçekten mağdur isen faturanla sslerinle konuş, arkadaşın konuştuğu gibi
yani yorum kasmak için onu bile yaparsın, insan gibi söylenilen şeye bile cevap veremiyorsunyok şakadan mağdurum sallıyorum adamlara
yani yorum kasmak için onu bile yaparsın, insan gibi söylenilen şeye bile cevap veremiyorsun
Ne aldın Valorant hilesi evet seninle iyi dalga geçerlerBaba size yapmanız gerkeni söylüyorum kart ile veya havale ile aldıysanız eğer gidin savcılıkta suç duyurusunda bulunun yazılım aldım teslim etmedi diye bakın neler yaşıyor
Hocam aylar önce verdiğim 300 doların peşine düşmem ama kendileri hala ne yüzle gelip konu açıyorlar ben bittiğim kısım o zaten, forum yönetimi ilgileniyordur gereken yapılır yakın zamandaArkadaşlardan birisi yukarıya yazmış kart ile veya banka havalesi/eft şeklinde yaptıysanız işlemi çok rahat bir şekilde şikayet edip dava açabilirsiniz.
Yapmanız gereken şeyler basit Bankaya gidip işlem için dekont istiyorsunuz banka müdürüne yada dekontu çıkaran kişiye kaşe imzalatıyorsunuz dekontu sonra savcılığa yada ***** karakoluna gidiyorsunuz. Sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor. 1-2 yılda dava çözümleniyor, zaten karşı tarafla ilgili suçlamaları da arttırabilirsiniz.
İnternet yoluyla iletişime geçildiği ve online ortam üzerinden anlaşma yaptığınız için ceza oranı katlanıyor. Nitelikli dolandırıcılık suçu işlenmiş oluyor.
Sizi manevi ve maddi zarara soktukları için ayrıca bir ceza olacak.
Faturasız/kdvsiz ürün satışı yapıldıysa ayrıca ceza olacak.
Birden fazla kişi için içerisindeyse organize suç gibi olacak.
Sizden başka mağdurlarda şikayetçi olursa organize x2 olacak.
Size paranız iade edilmediğini de varsayarsak uzlaşmayı reddetme hakkınızda var.
Yani adamları bir şikayet edip birde güzel bir avukat tutarsanız kanıtlarınız ile desteklerseniz adamlar kapınızda ağlarlar size ödediğinizden fazlayı öderler ve üstüne hüküm giyebilirler.
Knk yani sanal pos üzerinden fişi kesiliyor, Ortada ikili anlaşma var böyle "valorant hilesi mi aldın ğğğ" gibi mağara adamı gibi bir muamele ile karşılamazsın private hileye 12k veren NA için İmmortal hesap kasan arkadaşım var uzlaşmaya gittiler parasını geri aldı üzerine çok bilgin olmayan bi konuda gereksiz yazma yanaklarından öptüm ( Sebebi ürünü teslim etmemesi değil bu arada,taahhüt ettiği hizmeti sağlıyamadığı için böyle bir yola başvurdu)Ne aldın Valorant hilesi evet seninle iyi dalga geçerler
kanka bu hiç bir işe yaramıyor senelerce bekliyorsun sadece ashasmhagBaba size yapmanız gerkeni söylüyorum kart ile veya havale ile aldıysanız eğer gidin savcılıkta suç duyurusunda bulunun yazılım aldım teslim etmedi diye bakın neler yaşıyor