yalnız buna katılmıyorum, ben de zamanında lifetime satışı yapmış biri olarak yeni hilemde bile lisans verdim daha önce lifetime alanlara. ama lifetime satmak aylık gelecek parayı etkiler. devamlı vereceğin parayı aylıktan daha az miktarlarda ödeyerek daha hiç ödeme yapmafan istediğin kadar kullanırsın gibi bir şeyLifetime satış bir nevi exit sc4m taktiğidir. Sen şimdilik paranı bana toplu ver ben daha sonra seni takmicam demektir.
Herkes sen değil işte o yüzden öyle bir yorum atmış ve arkadaşa katılıyorum şahsen.trusted provider parasıyla kanka gerçekten güvenilir olup olmadığına bakılmıyor
yalnız buna katılmıyorum, ben de zamanında lifetime satışı yapmış biri olarak yeni hilemde bile lisans verdim daha önce lifetime alanlara. ama lifetime satmak aylık gelecek parayı etkiler. devamlı vereceğin parayı aylıktan daha az miktarlarda ödeyerek daha hiç ödeme yapmafan istediğin kadar kullanırsın gibi bir şey
GOLOR AYIMBOTtrusted provider parasıyla kanka gerçekten güvenilir olup olmadığına bakılmıyor
yalnız buna katılmıyorum, ben de zamanında lifetime satışı yapmış biri olarak yeni hilemde bile lisans verdim daha önce lifetime alanlara. ama lifetime satmak aylık gelecek parayı etkiler. devamlı vereceğin parayı aylıktan daha az miktarlarda ödeyerek daha hiç ödeme yapmafan istediğin kadar kullanırsın gibi bir şey
Neden böyle düşündüğünü açıklar mısın hocamreis beni yanlış anlama ama iyi olmuş
Ben daha ucuza dolandiriyorum demis üstadNeden böyle düşündüğünü açıklar mısın hocam
Adam 300 dolar vermiş iyi olmuş diyon yazdığın mesajın rezilliğine bak öyle konuş bir dahakine.reis beni yanlış anlama ama iyi olmuş
Yani çoluk çoçuk diye yorumladım ama yine de merak ettim açıklaması ne yazdığı şeyinAdam 300 dolar vermiş iyi olmuş diyon yazdığın mesajın rezilliğine bak öyle konuş bir dahakine.