Çözüldü Vivacheats dolandırıcılığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tann

Gold Üye
Forumda bulunan çoğu kişinin zaten güveni kalmamıştır. Ama trusted providerı görüp satın alım gerçekleştirilmesin diye bu konuyu açıyorum çünkü bizzat ben kendilerinden kötü yorumlara rağmen bu sebeple ürün aldım ve tabi anlıyacağınız gibi mağdurum.

1. En başında hala müşterilerine cevap verdikleri ve ilgilendikleri zamandan başlamak istiyorum. Forumda görüp kendilerinden 2 Adet Pinkvalo lifetime aldım 300 dolar vererek ( Arkadaşıma ve kendime )
2. Ürünün kurulumu ve sadece menüye erişmemiz 4 saat kadar sürdü mağduriyet burada başlıyor. Giriş yaptık önerilen ayarları yaptık ve oyuna girdim.

KARŞILAŞTIĞIM HATALAR

1. Hile Menüsünü Açıyorum Ayarlarımı Yapıp Kapatıyorum Bir Daha Açıp Kapatınca Oyun Crash Veriyor Bu Sürekli Olan Birşey Test Ettim 5 6 Sefer 3 4 Defa Açıp Kapatırsanız Ayar Yapmak İçin Menüyü Oyun Crash Yiyor
2. Aimbotu Test Etmek İçin Deatmatch Girdim Aimbot Çalışmıyor Benlik Zannediyordum Sonuçta Aimbot Update de Olsa Yazarsın Bir Yere Adamlar Yazmamış Alırken Haberiniz Yok Menü Sorunlarında Aimbotun Güncellemede Olduğundan Yazdım Bana 2 Saat Sonra Cevap Geldi Aimbot Güncellemede Diye ADG: Yazın O Zaman Oraya Hocam Almıyalım Daha Komiği Geliyor
3. Hilede Esp Ranked Da Çalışmıyor Aga DAG:ADg Harbi Çalışmıyor Daha Doğrusu Ayıp Olur Durun Kendi Takımınızı Gösteriyor O Konuda hakkını Veriyim Kendi Takım Arkadaşımı Kutu İçinde Görebiliyorum Duvardan +rep
4. SUPPORT YOK BUNLARI İLETTİĞİMDE YARDIM EDEN Bİ Dev. Var ONUN HARİCİNDE SUPPORT YOK DİREKT

NOT : 18 Tem 2022 Tarihinde forumda şikayet açmıştım direkt birebir ordan aldım yalan yanlış bilgi vermek olmasın diye. Bu arada gerçekten forum yönetimi harbiden ilgilendi Fei beni telefondan aradı hataları düzelticeğini mağduriyetlerimi gidericeğini söyledi. Gidermedi :)

Günümüze geldiğimiz zaman ise tekrardan kendilerini sitede gördüm ve TRUSTED PROVİDER olduklarını görünce tamam sorunlarını halletmişler sanırım dedim discordlarına giriş yaptım.

Anlıyacağınız bu arkadaşlar d0landırıcı forum yöneticileri benden daha fazla kanıt vb isterse gönül rahatlığıyla verebilirim.

Discord : Jameee#1329

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şuanda da sitedeki hiçbir ürün para atsanız bile alınmıyor . Paranız içeride kalıyor kimseden iade de alamıyorsunuz. Ulaşamıyorsunuz bile kimseye

Şuanda da sitedeki hiçbir ürün para atsanız bile alınmıyor . Paranız içeride kalıyor kimseden iade de alamıyorsunuz. Ulaşamıyorsunuz bile kimseye
Kendi mağduriyetini anlattığın için teşekkürler böyle olay yaşıyanlar varsa yazarlarsa iyi olur dikkat çekmek amaçlı

niye bu sonunda cheats ile bitenlerin hepsi veya biçoğu d0landırıcı ? şikayet kategorisindede var birsürü ben anlamadımki bu işi

300 doları forumdan birine baysan arkadasinla (işi bilen biri) kendi hilen olurdu xd

Kardeşim kusura bakma da sen enayisin 300 dolar vermek nedir

Artık cidden bu vivacheats sıktı aynısı bendede oldu , 4-5 ay oldu alalı o zamanda aimbot fixlendi güncellemeye aldılar para iadesi istedim kendileri söyledi böyle bir hakkımın olduğunu başta supportlar öyle bi güzel konuşuyor ki satın almadan önce aldıktan sonra bir mesaj bile yok 4 ay para iadesi bekledim her ay yazdım en sonunda banladılar sunucudan acil ilgilenmesi gerekiyor o kadar şikayete rağmen hala sitede güvenilir satıcılar ? @L3G @XMAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt