Syan
Uzman Üye
Kral noxy spoofer benim pcde çalışmıyor anladığım kadarıyla ghosty de de aynı sorunu yaşadım spoof işleminden sonra bağlantı hatası alıyorum.Açıp kullanacaksın
Kral noxy spoofer benim pcde çalışmıyor anladığım kadarıyla ghosty de de aynı sorunu yaşadım spoof işleminden sonra bağlantı hatası alıyorum.Açıp kullanacaksın
windows 11 24h2 sürümündeysen çoğu spoof olmuyor bendede olmadıKral noxy spoofer benim pcde çalışmıyor anladığım kadarıyla ghosty de de aynı sorunu yaşadım spoof işleminden sonra bağlantı hatası alıyorum.
Win 10 22h2 deydimwindows 11 24h2 sürümündeysen çoğu spoof olmuyor bendede olmadı
o zaman idkWin 10 22h2 deydim
sana sadece bi tavsiyem olsun valorant gibi oyunlarda life time alma ne olursa olsun almaNeyin sabrından bahsediyorsun başkan sen lifetime aldığım bir ürünü istediğim zaman açıp kullanamayacaksam neden lifetime aldım ? neden durduk yere hwid eşleşme hatası alıyorum yani neden saat 7'ye kadar beklemem gerekiyor ya da.
sus krdsmsana sadece bi tavsiyem olsun valorant gibi oyunlarda life time alma ne olursa olsun alma
sussanasana sadece bi tavsiyem olsun valorant gibi oyunlarda life time alma ne olursa olsun alma
sussana biladersana sadece bi tavsiyem olsun valorant gibi oyunlarda life time alma ne olursa olsun alma