Aynen spooferla alakalı bir durumda bendeki sıfırlayayım dedi fakat sadece dediği ile kaldı.?
ben 7/24 aktif birisiyim kendim oluşturduğum bir key olmadığı için gamebreaker için resleyemiyorum çoğu kişinin sorunu gamebreakerla aslında fakat bu arkadaş spoof hakkında açmış
kanka biraz sabırlı olsan oyuna giriceksin hunter suan işde benimde yapabilicek bir şeyim yok (yetkiliyim) 7 de gelicek iştenŞikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @Vista
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Lifetime spoof adından key satışı yapılıyor fakat bir key hwid sıfırlanıp başklarına da kullandırtılıyor.
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 11.02.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/vista-...nt-hwid-spoofer-tpm-on-secure-on-spoof.65112/
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;
Ürünü alalı 2 gün oldu anca 11.01.2025 tarihinde kurulum yapılabildi onda da spoof vs. atıldı fakat bağlantı hatası (val 1067) hatası veriyor yine oyuna giriş yapamıyorum onun dışında ilk gün keyi verdiler spoof attım 2 saat sonra aynı key ile girmeyi denediğimde hwid eşleşmiyor diye hata verdi bunu mod'larına söyledim şuan hwid sıfırlayamıyorum dedi gitti kendi keyini girdi tekrar spoof attı ama bana yeni bir key temin edilmedi. Üstelik spoofer çalışmıyor oyuna giremiyorum spooftan sonra. Bunun yanında bu sorunu tek yaşayan bende değilim diğer hileleri de kullananlar sürekli şikayetçi durumunda.
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller
Burada diğer kullanıcıların şikayetleri mevcut
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Burada ben sıfırlayacağım keyini dedi fakat sıfırlanmadı.(sıfırlandıysa bile başkası kullandı)
Buda oyunun son hali:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirWarp vs. ile dedim giriş yapamıyorum vg kaldırdım yükledim valo sildim indirdim.
yetkin yokmu reis?
ben 7/24 aktif birisiyim kendim oluşturduğum bir key olmadığı için gamebreaker için resleyemiyorum çoğu kişinin sorunu gamebreakerla aslında fakat bu arkadaş spoof hakkında açmış
Neyin sabrından bahsediyorsun başkan sen lifetime aldığım bir ürünü istediğim zaman açıp kullanamayacaksam neden lifetime aldım ? neden durduk yere hwid eşleşme hatası alıyorum yani neden saat 7'ye kadar beklemem gerekiyor ya da.kanka biraz sabırlı olsan oyuna giriceksin hunter suan işde benimde yapabilicek bir şeyim yok (yetkiliyim) 7 de gelicek işten
Ürünün developer'ı benim, o arkadaşının ban yediği sürümde vanguard patch atmıştı ve bundan haberim yoktu, oyuna da girip test etmediğim, tester'lara test ettirdiğim için oyunun durumundan haberdar değildim. Arkadaşın ban yedikten sonra 1 gün içerisinde güncelleme geldi ve anlık olarak da testerlarım kişi başı 10-15 maç attı, hiçbir sorunla karşılaşmadı. Arkadaşının ismini ver istersen ona da yeni sürümünü test ettirelim sorun yok süresini de telafi ederizno vgc urunlerini almayi dusunuyodum bi arkadas almisti 0 pc de ban yemisti
haksız bir isyan değilNeyin sabrından bahsediyorsun başkan sen lifetime aldığım bir ürünü istediğim zaman açıp kullanamayacaksam neden lifetime aldım ? neden durduk yere hwid eşleşme hatası alıyorum yani neden saat 7'ye kadar beklemem gerekiyor ya da.
paid actor?sorunu çözerler yardımcı olurlar ama hwid reset muhabbeti can sıkıcı 1 günlük hile satın aldım 1 gün içinde 70-75 kere bende hwid sıfırlatma zorunda kaldım
Öncelikle hastayım bi göz atayım dedim key paylasmıyoruz. Size lifetime keyin verilmesi gerekliydi moderatör arkadaslar vermemiş durumu çözücem artı olarak dünkü banwavede yiyenlerin banı açıldı sorun yaşayan yok. Pc geçtigimde discord bırakınız lifetime keyinizi ben genleyip verecegım. Şikayete gerek yoktu.Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @Vista
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Lifetime spoof adından key satışı yapılıyor fakat bir key hwid sıfırlanıp başklarına da kullandırtılıyor.
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 11.02.2025
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/vista-...nt-hwid-spoofer-tpm-on-secure-on-spoof.65112/
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;
Ürünü alalı 2 gün oldu anca 11.01.2025 tarihinde kurulum yapılabildi onda da spoof vs. atıldı fakat bağlantı hatası (val 1067) hatası veriyor yine oyuna giriş yapamıyorum onun dışında ilk gün keyi verdiler spoof attım 2 saat sonra aynı key ile girmeyi denediğimde hwid eşleşmiyor diye hata verdi bunu mod'larına söyledim şuan hwid sıfırlayamıyorum dedi gitti kendi keyini girdi tekrar spoof attı ama bana yeni bir key temin edilmedi. Üstelik spoofer çalışmıyor oyuna giremiyorum spooftan sonra. Bunun yanında bu sorunu tek yaşayan bende değilim diğer hileleri de kullananlar sürekli şikayetçi durumunda.
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller
Burada diğer kullanıcıların şikayetleri mevcut
Burada ben sıfırlayacağım keyini dedi fakat sıfırlanmadı.(sıfırlandıysa bile başkası kullandı)
Buda oyunun son hali:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirWarp vs. ile dedim giriş yapamıyorum vg kaldırdım yükledim valo sildim indirdim.
Açıp kullanacaksınNeyin sabrından bahsediyorsun başkan sen lifetime aldığım bir ürünü istediğim zaman açıp kullanamayacaksam neden lifetime aldım ? neden durduk yere hwid eşleşme hatası alıyorum yani neden saat 7'ye kadar beklemem gerekiyor ya da.