yani elimde bütün konuşmaların ss'i mevcut gerekli durumlarda atabilirim. üstelik lifetime aldığım bir ürünü istediğim zaman istediğim anda kullanabilmem gerekirdi neden hwid sıfırlanma olayına girildi misal.Öncelikle konu anlattığın gibiyse sslere dayanarak haklı olduğunu görüyorum. Ama @Vista muhtemelen sorununu çözecektir.
Sen çok haklısın almayı düşünüyordum lifetime ürün kesinlikle bunu gördükten sonra bu adamdan almam awyani elimde bütün konuşmaların ss'i mevcut gerekli durumlarda atabilirim. üstelik lifetime aldığım bir ürünü istediğim zaman istediğim anda kullanabilmem gerekirdi neden hwid sıfırlanma olayına girildi misal.
yine yorum kasma odaklı bir mesajÖncelikle konu anlattığın gibiyse sslere dayanarak haklı olduğunu görüyorum. Ama @Vista muhtemelen sorununu çözecektir.
Venoxluk bir sorun yok ortada. Satış politikaları yanlış.buda hayin onlardan discordunda bunuda banlayın
venoxla alakalı bir durum değil venoxun sadece dost permi var adamın kedi satışı var bide vistayla niye uğraşsınbuda hayin onların discordunda yetkili bunuda banlayın