Vista Spoofer HK

mamiw14

Uzman Üye
Bugün vistadan spoofer aldım tüm anakartlarda uyumlu oldugunu (laptoplar dahil)
tutacıgını soyledıler

(hızlı resıme atıyorum malasef)
Bu ürünü pazarlıyolar arkadaşlar ve any desk atmanızı ıstıyolar
any desk atmıcagımı kendım kurabılıcegımı soyledıgımde iade gecicez ozaman dediler
neyse tamam diyip any deskimi ilettim

Any deskıme baglandı ve sözde loader 14 KB :D
KEY: admin1234567890*-0987654321admin (HWID KORUMASI BILE KOYMAMIŞLAR :d)
Sonra bunun benımle alakalı her anakartta tutmadıgını benım pcmın laptop oldugunu ıdda ettıler
pcim laptop degil laptop olsa bile urun acıklamasında laptoplardada tutucagını soyluyorlar
(14 KB OLAN :D?)
Cheat Globalde konunuzu açıcam farklı urun teslım ettınız dedıgımde
4 dönüp iade etti normalde 3 gün icerisinde iade edicegini söylüyordu
zaten şikayet konusu açamama sebebimde bu

Tıcket Logda tum mesajlarımı sılmıs ıncelemek ıstersenız

Deneme tahtası gıbı herseyı denedı :D (
amidewin ANAKARTIM DELL xd/ efi)

Bu kullanıcı DELL anakartina sahip oldugu icin vista spooferi yapmak yerine supportumuzun(leqira) spooferini deneme kararı aldık. Spoofer işe yaramadi ve arkadaşa iade ettik.
Arkadaşta "bana yanlış ürünü verdiniz" dedi. Vista spoofer verseydik %100 çalısmayacaktı DELL anakartında çalısmıyor. Biz iademizi ettik boş bir konu olmuş. Discordumuza gelerek FEEDBACK kanalına bakabilirsiniz iyi forumlar. Arkadaş "devlet memuru" oldugu için bilgisayarindaki bilgiler "oyunlar" silindiği içinde ekstra mülakaşaya girdi bizimle böyle müşterilere dikkat edin derim.

Bu kullanıcı DELL anakartina sahip oldugu icin vista spooferi yapmak yerine supportumuzun(leqira) spooferini deneme kararı aldık. Spoofer işe yaramadi ve arkadaşa iade ettik.
Arkadaşta "bana yanlış ürünü verdiniz" dedi. Vista spoofer verseydik %100 çalısmayacaktı DELL anakartında çalısmıyor. Biz iademizi ettik boş bir konu olmuş. Discordumuza gelerek FEEDBACK kanalına bakabilirsiniz iyi forumlar. Arkadaş "devlet memuru" oldugu için bilgisayarindaki bilgiler "oyunlar" silindiği içinde ekstra mülakaşaya girdi bizimle böyle müşterilere dikkat edin derim.
Dostum verdiğin spoofer 10 kb delli geçtim gigabayte bios serialli bile değişmez satın aldıgım urunu teslım etmedınız :D

Dostum verdiğin spoofer 10 kb delli geçtim gigabayte bios serialli bile değişmez satın aldıgım urunu teslım etmedınız :D
Gigabyteda asil ürünü kuruyoruz bunu beyan etmiştik.

Direkt yorum yapmanız gerçekten bizi şaşırttı

Direkt yorum yapmanız gerçekten bizi şaşırttı
bekliyolardı normalde 3 gun ıcerısınde ıade edıceklerdı cg de konunuzu acıcam dedıgımde dırekt ıade gecıp banladılar konu acamıyım diye :D

Gigabyteda asil ürünü kuruyoruz bunu beyan etmiştik.
ürün acıklamasında tüm anakartlarda uyumlu laptop dahıl dıyor kı laptop bıle degıl pcım satın aldıgım urunu teslım etmenız gerekıyordu.

bekliyolardı normalde 3 gun ıcerısınde ıade edıceklerdı cg de konunuzu acıcam dedıgımde dırekt ıade gecıp banladılar konu acamıyım diye :D

ürün acıklamasında tüm anakartlarda uyumlu laptop dahıl dıyor kı laptop bıle degıl pcım satın aldıgım urunu teslım etmenız gerekıyordu.
Gigabyte,Asus,MSI'da asil ürünü kuruyoruz. Ekstra olarak windows 11 24h2 23h2 sürümünde kuruyoruz ama siz win10 pro olur mu dediğinizde leqiranin spooferini deneme karari aldık ve çalişmadi iadeyi geçtik. İade akşam üstü geçilecekti siz sadece tehtit yoluyla erkene çekirttiniz.

Yerlerinde olsam hızlıca iade edip konuyu çözerdim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt