kanka indirip derle derken daha açık bi şekilde anlatabilirmisin senden ricam olurknk githubdan src indirip derle
kanka indirip derle derken daha açık bi şekilde anlatabilirmisin senden ricam olurknk githubdan src indirip derle
hayır, böyle çöp bir esp'ye sahip olmadıkhacı bu omicronun loaderi degilmi ya ÖLŞVLDSÖVLÖSDFÖLVŞDFSLÖŞBLŞDFÖBÖLSDFÖŞL @Aechis
omicron loader derken nasıl aga yani?hacı bu omicronun loaderi degilmi ya ÖLŞVLDSÖVLÖSDFÖLVŞDFSLÖŞBLŞDFÖBÖLSDFÖŞL @Aechis
hacı çöp möp diyonuz sizin hileniz de rage 2 mac DFÖLŞBFDLBŞÖLSDFŞÖLBSŞÖLFhayır, böyle çöp bir esp'ye sahip olmadık
omicron parayla stılan bir hile loadlama şekli ise bununla aynı f2 tuşuna basın v.s demesi...omicron loader derken nasıl aga yani?
loadlama şekli ile hile ne alaka dostum + delayban yiyip rage 2 maç demen komik QWKEJASDLKQWJELKASDUJQWLKEUJQWPOKUJhacı çöp möp diyonuz sizin hileniz de rage 2 mac DFÖLŞBFDLBŞÖLSDFŞÖLBSŞÖLF
omicron parayla stılan bir hile loadlama şekli ise bununla aynı f2 tuşuna basın v.s demesi...
Sen satıcı mısın ?loadlama şekli ile hile ne alaka dostum + delayban yiyip rage 2 maç demen komik QWKEJASDLKQWJELKASDUJQWLKEUJQWPOKUJ
Satıcının adminiyim.Sen satıcı mısın ?
delay ban yok 1.si 2.si legit 10 mac gidiyorum delay ban olsa 2. mac ban yerim 3.sü ben sadece loadlama şeklinden bahsettim kötü bir söz konuşmadımloadlama şekli ile hile ne alaka dostum + delayban yiyip rage 2 maç demen komik QWKEJASDLKQWJELKASDUJQWLKEUJQWPOKUJ