Vision$Hangar Valorant ESP ALL Windows Versions Crâck | Mahircayan

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Evet arkadaşlar yavaş yavaş artık paster olduğunu yazıyor.
Aynen katılıyorum insanlar görmediği bilmediği bir şeyi yapamaz bu doğru illa öğrenmek bazı şeyleri kopyalamak lazım bunada okey. Fakat sen aciz bir noob olarak yaptığın projelerin hepsini ben yaptım 0 copy paste ben en iyi bilenim diye geziyorsun böyle gezersen böyle tepki görürsün milletten yalvararak kod almaya çalışıyorsun burada milletin başına kral kesiliyorsun sen kendini ne sanıyorsun tam olarak :D neysen o ol bazı şeyleri kabullen. En başta dediğim gibi bilindik 2 yöntem fix yedikten sonra seni buralarda görmek istiyorum :)
Hala ağlıyorsun proje paste felan diyorsun bunu sen yapamadığın için ayrıca birebir hiç bir yerden kopyalamadım bunu sana kanıtlayabilirim

Hala ağlıyorsun proje paste felan diyorsun bunu sen yapamadığın için ayrıca birebir hiç bir yerden kopyalamadım bunu sana kanıtlayabilirim
Senin kanıtlayacak hiç bir şeyin yok. Ben ağlamıyorum. Fakat sen çok ağlıyorsun bazı şeyleri kabullenmiyorsun. Konuşmanın artık bir anlamı yok. 2 methodda fix yedikten sonra senin ucde felan herhangi bir method paylaşılmadan bypassını görmek için can atıyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Senin kanıtlayacak hiç bir şeyin yok. Ben ağlamıyorum. Fakat sen çok ağlıyorsun bazı şeyleri kabullenmiyorsun. Konuşmanın artık bir anlamı yok. 2 methodda fix yedikten sonra senin ucde felan herhangi bir method paylaşılmadan bypassını görmek için can atıyorum
Hala method üzerinde konuşlandın 2 methodum aynı anda fix yemesi mümkün değil zaten ne konuştuğunu bilmiyorsun bir anda oyuna ki guarded regionu değiştiremezler adapte olması o kaday kolay değil. Guarded Regionun ne olduğunu öğrenmeni tavsiye ederim

Hala method üzerinde konuşlandın 2 methodum aynı anda fix yemesi mümkün değil zaten ne konuştuğunu bilmiyorsun bir anda oyuna ki guarded regionu değiştiremezler adapte olması o kaday kolay değil. Guarded Regionun ne olduğunu öğrenmeni tavsiye ederim
Hemen diyen kim? Yukarıdada dedim yakın bir sürede gelecek diye geldiğinde görmek istiyorum :)

Elinize sağlık. Win11 de deniyorum bakalım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt