Duffyde trusted satıcıydı 3k verip trusted alıp 9k cebe koymak mantıklı 6k havadan para geliyorGeçmiş olsun hocam Trust satıcılardan alışveriş yapmanızı öneririm.
Trusted artık eskisi kadar kazanç sağlamıyor. Ayrıca Trusted satıcılar kontrolün dışında kalıyor. Örneğin ghosty & unk satmak yasakken trustedler satabiliyor. Bu sayede isteyen 3k verip sc4m atabiliyor. Acilen düzeltilmesi gerek. CheatGlobal sırf bu olaylar yüzünden bile hergün ölmeye başladı. Hile satıcısı kalmadı.Duffyde trusted satıcıydı 3k verip trusted alıp 9k cebe koymak mantıklı 6k havadan para geliyor
Trusted 6-7k değil mi yaTrusted artık eskisi kadar kazanç sağlamıyor. Ayrıca Trusted satıcılar kontrolün dışında kalıyor. Örneğin ghosty & unk satmak yasakken trustedler satabiliyor. Bu sayede isteyen 3k verip sc4m atabiliyor. Acilen düzeltilmesi gerek. CheatGlobal sırf bu olaylar yüzünden bile hergün ölmeye başladı. Hile satıcısı kalmadı.
Sabit konu reklam bannerı vs ile o civarlara geliyor.Trusted 6-7k değil mi ya
tamamen katılıyorum resell yasak diyor izinsiz resell veriolar falan tabi kapatır adam..Evet klasik duffy diye yorumladım.
Ghosty kimseyi dolandırmıyor. Bende öyle sanıyordum ama işin içine girince anladım. Bizim türkler panellerinin kapanmasını hakediyor. Ghosty bu ülkeye ne yaparsa az valla. Ghosty panel konusunda tam yetkili değil. Bu yüzden gecikmeler oluyor. Sonunda mutlaka sorunu çözüyor. Bizzat yabancı bir dostumun sorununu geçte olsa 2 kere çözdü.
mesela unrankedtr gibiBu durumu pek de role bağlamamak gerek.
Ne trusted rollü insanlar tanıdım, insanları bir kere mağdur etmeyen.
Sus laBu durumu pek de role bağlamamak gerek.
Ne trusted rollü insanlar tanıdım, insanları bir kere mağdur etmeyen.
Teke tek mi atalım yani illaha?Sus la