Çözüldü Vhmodz - Panel Dolandırıcılığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @vhmodz banlı oldugu icin gozukmuo)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık 9k)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 17.10.2024)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (GHOSTY KONUSU YOK AMA BU ADAM DOLANDIRICI)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;
adamı 5k dolandırmıs yan hesapdanda ghostyden paneli cekmis yiyo ghosty suan paneli bulmaya calısıor kapatcak paneli. TOPLAM 9K DOLANDIRMIS

banlı olduğunu biliyorum 2 hafta geçmesin üstünden diye hemen açtım artık şu DUFFY DENİLEN DOLANDIRICIYA KALICI BAN İSTİYORUZ
Screenshot_20241030-164345.jpg
Screenshot_20241030-164044.jpg
Screenshot_20241030-163946.jpg
Screenshot_20241030-164023.jpg
Screenshot_20241030-164036.jpg
Screenshot_20241030-163810.jpg
geçmiş olsun artık 1+0 evinin 4 ay gecikmiş kirasını ödeyebilir

Şu konuya bir açıklık getirelim artık. Ghosty hariç kimse panel satamaz. Panel satabilecek kişilerin lifetime admin paneli olması gerekir. Bu da bizim Türkoların hiçbirinde yok. Ghosty ürünlerinde resell bile yapmak yasak. Paranızı şu adamlara kaptırmayı bırakın. Direk ghosty'den panel satın alın alacaksanız. Duffy zaten defalarca kez ghosty unk tarafında d0landırıcı olarak belirtildi. Hala nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum. Ürünün kuralları belli kime sorsanız söyler. Hiçbir satıcıdan panel veya resell almayın keyleriniz ve paranız yanar.

Şu konuya bir açıklık getirelim artık. Ghosty hariç kimse panel satamaz. Panel satabilecek kişilerin lifetime admin paneli olması gerekir. Bu da bizim Türkoların hiçbirinde yok. Ghosty ürünlerinde resell bile yapmak yasak. Paranızı şu adamlara kaptırmayı bırakın. Direk ghosty'den panel satın alın alacaksanız. Duffy zaten defalarca kez ghosty unk tarafında d0landırıcı olarak belirtildi. Hala nasıl güveniyorsunuz anlamıyorum. Ürünün kuralları belli kime sorsanız söyler. Hiçbir satıcıdan panel veya resell almayın keyleriniz ve paranız yanar.
arkadaşa ghostyden alcam diye kandırmıs bizim arkadasda bilgisizatmıs parayı

Ghostyden alıp dolandırılmıs arkadas öyle diyor :D

İşin içinde hani Ghosty vardı :D

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @vhmodz banlı oldugu icin gozukmuo)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık 9k)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 17.10.2024)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (GHOSTY KONUSU YOK AMA BU ADAM DOLANDIRICI)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;
adamı 5k dolandırmıs yan hesapdanda ghostyden paneli cekmis yiyo ghosty suan paneli bulmaya calısıor kapatcak paneli. TOPLAM 9K DOLANDIRMIS

banlı olduğunu biliyorum 2 hafta geçmesin üstünden diye hemen açtım artık şu DUFFY DENİLEN DOLANDIRICIYA KALICI BAN İSTİYORUZ
Screenshot_20241030-164345.jpg
Screenshot_20241030-164044.jpg
Screenshot_20241030-163946.jpg
Screenshot_20241030-164023.jpg
Screenshot_20241030-164036.jpg
Screenshot_20241030-163810.jpg
bızımde sunucuya gelıp kufurler yagdırmsıtı saygısız birisi

Evet klasik duffy diye yorumladım.
Ghostyden alıp dolandırılmıs arkadas öyle diyor :D

İşin içinde hani Ghosty vardı :D
Ghosty kimseyi dolandırmıyor. Bende öyle sanıyordum ama işin içine girince anladım. Bizim türkler panellerinin kapanmasını hakediyor. Ghosty bu ülkeye ne yaparsa az valla. Ghosty panel konusunda tam yetkili değil. Bu yüzden gecikmeler oluyor. Sonunda mutlaka sorunu çözüyor. Bizzat yabancı bir dostumun sorununu geçte olsa 2 kere çözdü.

Evet klasik duffy diye yorumladım.

Ghosty kimseyi dolandırmıyor. Bende öyle sanıyordum ama işin içine girince anladım. Bizim türkler panellerinin kapanmasını hakediyor. Ghosty bu ülkeye ne yaparsa az valla. Ghosty panel konusunda tam yetkili değil. Bu yüzden gecikmeler oluyor. Sonunda mutlaka sorunu çözüyor. Bizzat yabancı bir dostumun sorununu geçte olsa 2 kere çözdü.
Bizim türkolar adamın panelden 25k key basıp panelleri kapanınca şikayet konusu açıp Ghosty'e d0landırıcı yaftası vuruyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt