VDS FİKRİ

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Reis Gece gece güldüm inşallah Allahda seni güldürür :bear: ama piyasadaki en ucuz olmamıza bakmayın şurda ne adamlar var 2k ya vds satıp müşteri temsilcisi kahvaltı ediyom bitsin yardımcı olayım diyen biz öyle insanlardan değiliz çok şükür
-düzeltme
domain sabit .shop .com .info .com.tr ilk açılışa özel yıllık 200 tl
domain fiyatlarımızda bunlar başka panele aktarmada sağlanıyor
Valla kanka nacsshostdan VDS aldım 3 gündür vdsi teslim alamıyorum neymiş yilbasiymis neymiş stoklarımız yetersiz neymiş önünüzde 10 kişi var nacsshostdan ürün almayın aldirtmayin her şey hallolduktan sonra direk senden VDS alcam valla

Valla kanka nacsshostdan VDS aldım 3 gündür vdsi teslim alamıyorum neymiş yilbasiymis neymiş stoklarımız yetersiz neymiş önünüzde 10 kişi var nacsshostdan ürün almayın aldirtmayin her şey hallolduktan sonra direk senden VDS alcam valla
hocam bakın biz sıfır vds sunuyoruz tertemiz legal olanda illegal olanda stokda yoksa yok 1 kruş fazla için birini bekletmeye mana yok yapanda kafasızdır.

satış konusu açın hocam yorumlarda fiyat vermeniz vs. ban yemenize sebep olur tasarım ihtiyaçlarınız için https://cheatglobal.com/konu/fxc-gr...ervices-banner-thumbnail-konu-tasarimi.62908/
hocam iyi geceler fiyat verdik fakat resmi bir satış yada stok ayırma söz konusu dahi değil sadece havada rakam söyleniyor böyle düşünebilirsiniz ilginiz için teşekkür ederiz 😚

komik geliyor bizdede aynı özellikler mevcut 16 gb ram hatta 8 çekirdek 1tb alan 3 de biri fiyat çekiyoruz bazı firmalar cidden müşteriyi üzme yöneliminde aldıkları para zehir haram zıkkım olsun

Reis Gece gece güldüm inşallah Allahda seni güldürür :bear: ama piyasadaki en ucuz olmamıza bakmayın şurda ne adamlar var 2k ya vds satıp müşteri temsilcisi kahvaltı ediyom bitsin yardımcı olayım diyen biz öyle insanlardan değiliz çok şükür
-düzeltme
domain sabit .shop .com .info .com.tr ilk açılışa özel yıllık 200 tl
domain fiyatlarımızda bunlar başka panele aktarmada sağlanıyor
Bence Pahalı Sitelerin bir çoğunda ilk yıla özel yıllık 70 tl 100 tl arası .com domain alabılıyorsun yanında 2 domain hediye ediyorlar

Bence Pahalı Sitelerin bir çoğunda ilk yıla özel yıllık 70 tl 100 tl arası .com domain alabılıyorsun yanında 2 domain hediye ediyorlar
hocam hani heryerden kıstıkda domain ne yazıkki öylede olmuyor ya alan adı koruması whois gizlemesi herşeyimiz dahil domainde 1 yıl sonra bidaha satın almazsan bile domain korumaya geçirtiyoruz 3 hafta daha alma şansınız bulunuyor

yılbaşı diye birsürü yer öyle yapıyor tavsiye edebileceğin bir yer var mı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt