VDS FİKRİ

fiyatlar niye bukadar düşük örnekmi verdin kafandaki fiyatlarmı bu

arkadaşlar kesin ve netleşti herşeyimiz 2 kişide çalışma arkadaşı arıyorum rdp ve sosyal medya uzmanı hani işi legal döndürücez fakat illegal vds de olucak fiyatlar sabit olarak şöyle diyeyim
8gb ram - 70 tl
16gb ram - 120 tl
32gb ram - 200 tl
64gb ram - 300 tl
hepsi sabit 1tb
download 11000 mbs
upload 8800 mbs
sunucularımız almanya ve izmir uzantılıdır legalde izmir illegalde almanya ip koruması mevcutdur vds düşemez
ubuntu - windows 2019 ve bütün windows sürümleri vardır önerilerinizi dikkate alıcam çalışma arkadaşları için dc bırakın özel mesajdan teşekkürler şimdiden herkese

fiyatlar niye bukadar düşük örnekmi verdin kafandaki fiyatlarmı bu
cheatglobal ailesine özel

8 gb den bitane ayırttırabiliyoz mu bide stok sorunun yok demi
stok sorunumuz yok yani şimdilik sabit olarak full aktifiz ama daha satış aşamasında değiliz

arkadaşlar kesin ve netleşti herşeyimiz 2 kişide çalışma arkadaşı arıyorum rdp ve sosyal medya uzmanı hani işi legal döndürücez fakat illegal vds de olucak fiyatlar sabit olarak şöyle diyeyim
8gb ram - 70 tl
16gb ram - 120 tl
32gb ram - 200 tl
64gb ram - 300 tl
hepsi sabit 1tb
download 11000 mbs
upload 8800 mbs
sunucularımız almanya ve izmir uzantılıdır legalde izmir illegalde almanya ip koruması mevcutdur vds düşemez
ubuntu - windows 2019 ve bütün windows sürümleri vardır önerilerinizi dikkate alıcam çalışma arkadaşları için dc bırakın özel mesajdan teşekkürler şimdiden herkese

cheatglobal ailesine özel

stok sorunumuz yok yani şimdilik sabit olarak full aktifiz ama daha satış aşamasında değiliz
cok iyi fiyatlar hocam

-düzeltme
domain sabit .shop .com .info .com.tr ilk açılışa özel yıllık 200 tl hosting şimdilik aktif yetkili olmadığından zor

cok iyi fiyatlar hocam
hocam açık ve netce söyleyim piyasadakiler gibi 1 2 ay açık tutup gitmeyi düşünmüyorum benim bankaya 510 bin tl borcum var kapanasıya kadar burdayım 😂 kapandığında bidaha yapıcağım için sorun yok

Reis Gece gece güldüm inşallah Allahda seni güldürür :bear: ama piyasadaki en ucuz olmamıza bakmayın şurda ne adamlar var 2k ya vds satıp müşteri temsilcisi kahvaltı ediyom bitsin yardımcı olayım diyen biz öyle insanlardan değiliz çok şükür
-düzeltme
domain sabit .shop .com .info .com.tr ilk açılışa özel yıllık 200 tl
domain fiyatlarımızda bunlar başka panele aktarmada sağlanıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt