[VanGuard Geliyor] League of Legends için Artık Son!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber doğru yeni patchten sonra valorant'a girişimde mausem devre dışı kalıyordu lakin gir çık yapınca düzeliyor. Patch'in geri alınacağını sanmıyorum. Vanguardın ardında riot var riotun ardında tencent. Bu dünya devleri başarır bi şekilde. Lole de custom skin harici scriptler ortadan kalkacağı söyleniyor bir rioterın twitini gördüm. Kogmaw lulu sevgili boostlatma olayı bitti sanırım

riot games adamın dibi ya hile olduğu zaman neden kullanmayım diyip kullanıyorum ama adamlar fixliyorsa adamlara helal demek düşer hilesizde oynarım nolcak her türlü zevkli karsıma hile geliyor diye hile açıyordum.

Boş beleş hileler kullanmıyorsun o yüzdenmı bu forumda dolaşıyorsun hahaahahh
boş yapiyor sal kanka ıq su yaşı ile eşit herhalde bize boş beleş kullanıyorsun diyormuş sen yap o zaman o nesvaloyu yada sen crackle kolaysa mala bak aq boş beleşse forumda ne işin var. sana söylemiyorum bu arada night senin dediğin adama diyorum yanlış anlaşılma olmasın

• Beğen
Tepkiler: L3G
boş yapiyor sal kanka ıq su yaşı ile eşit herhalde bize boş beleş kullanıyorsun diyormuş sen yap o zaman o nesvaloyu yada sen crackle kolaysa mala bak aq boş beleşse forumda ne işin var. sana söylemiyorum bu arada night senin dediğin adama diyorum yanlış anlaşılma olmasın
Bence bu yazışma küfüre doğru gidicek.Lütfen Konuyu üstelemeyin ve "Size yalan mı atacam ağzınızı toplayın önce burda beleş hileler kullanmıyorum ben sizin gibi parayı basarsın alırsın hileyi hiçbir şey olmaz. BWH ın special buildini kullanıyorum. Tırnak içinde '' aimbotunu kullanmıyorum '' bu yüzden ban yemiyorum. Dikkatli olur iyi hileler satın alırsanız ne fix yer nede ban. Çok bilmişler sizi. " Diyen arkadaş için lütfen forumda Valorant ile ilgili bir bile indirme.Kendinle sen çelişiyorsun akşam akşam.Benim diyeceeklerim bu kadar.İyi Bayramlar,İyi Forumlar

Bence bu yazışma küfüre doğru gidicek.Lütfen Konuyu üstelemeyin ve "Size yalan mı atacam ağzınızı toplayın önce burda beleş hileler kullanmıyorum ben sizin gibi parayı basarsın alırsın hileyi hiçbir şey olmaz. BWH ın special buildini kullanıyorum. Tırnak içinde '' aimbotunu kullanmıyorum '' bu yüzden ban yemiyorum. Dikkatli olur iyi hileler satın alırsanız ne fix yer nede ban. Çok bilmişler sizi. " Diyen arkadaş için lütfen forumda Valorant ile ilgili bir bile indirme.Kendinle sen çelişiyorsun akşam akşam.Benim diyeceeklerim bu kadar.İyi Bayramlar,İyi Forumlar
çelişiyorumdur kanka kaç haftadır hiçbirşey yapasım gelmiyor valo giricekdim hileyide fixlemişler be başka oyunda yok düzgün hilesi olanda yok biraz atarlandım galiba arkadaş burda ise kusura bakmasın iyi bayramlar bu arada

Moderatör tarafında düzenlendi:
Boş beleş hileler kullanmıyorsun o yüzdenmı bu forumda dolaşıyorsun hahaahahh
Bu forumda sadece metin2 için varım öyle görüp mesaj attım. Neyin kafasındasınız anlamıyorum :D Yazık kafanıza

Arkadaşlar Aimlab indirin. 1-2 aya Xantares olursunuz, boşuna hile kovalamayın valorantta. Vanguard harbi guard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt