[VanGuard Geliyor] League of Legends için Artık Son!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalan s*kiyo kanka niye inanıyosun hemen boş yorum kasıyo aklınca arkadaş koy g*te geç
güncelleme 1 2 gün önce gelmedimi hangi hileyi kullanıyon herşeyi fixlemiş adamlar vay aq bana pek inandırıcı gelmedi
Size yalan mı atacam ağzınızı toplayın önce burda beleş hileler kullanmıyorum ben sizin gibi parayı basarsın alırsın hileyi hiçbir şey olmaz. BWH ın special buildini kullanıyorum. Tırnak içinde '' aimbotunu kullanmıyorum '' bu yüzden ban yemiyorum. Dikkatli olur iyi hileler satın alırsanız ne fix yer nede ban. Çok bilmişler sizi.

Şahsi düşüncem tamamen fix olması mümkün değil hiçbir oyunda hiç hile yok diyemeyiz. Valorant free to play olduğu için zamanla cs kadar hile olacaktır. Daha yeni oyun sayılır. Bu arada dün gece vanguard güncelleme öncesi intel wireframe ile wh oynuyordum oyundan attı ve pc res istedi yeniden başlattığımda hesap ban yemedi ve tekrar wireframe açtım. 3-4 gündür wireframe ile duvar arkası görerek oynuyorum sürekli vanguard tespit edemiyor ancak report edilirseniz reporta göre ban atabiliyor. Bazı kişilerde wireframe auto detect açık iken valorant açılmadan kapanıyor bunu birkaç defa deneyerek aşabilirsiniz. Bendede oluyordu ancak valorantı açınca chrome açıyorum giriş müziği hemen bitince valorant penceresine tıklıyorum ve intel enjekte olmuş oluyor böyle bypass ediliyor ve hala çalışıyor. Eğer hwid banı kaldıramıyorsanız bunu denemenizi hiç tavsiye etmem.
knk hwid amı bios için yöntem varda hilesiz girsem bile van5 veriyor valo normalde hileli bile girsem 5 10 maç atardım hilesiz ban yemezdim şimdi fixlemişler galiba spoof yönteminide. bu arada aimbotların hepsi fix dimi? color aimbotların denedim interception fix sadece wh de iş yapmaz gibi. bu arada bu o intel driverinin 2019 versiyonunu indirirsek ban yemiyormuşuz en azından r6 için öyle ama hiçbiryerde 2019 versiyonu yok o versiyonuda parayla satıyorlar. bulursan atsana knk güncel hali 3 4 elde banlatıyor. spoofer olsada

Size yalan mı atacam ağzınızı toplayın önce burda beleş hileler kullanmıyorum ben sizin gibi parayı basarsın alırsın hileyi hiçbir şey olmaz. BWH ın special buildini kullanıyorum. Tırnak içinde '' aimbotunu kullanmıyorum '' bu yüzden ban yemiyorum. Dikkatli olur iyi hileler satın alırsanız ne fix yer nede ban. Çok bilmişler sizi.
hesabı dün açmışsın 8 yorum var niye inanalım sana dostum?

knk hwid amı bios için yöntem varda hilesiz girsem bile van5 veriyor valo normalde hileli bile girsem 5 10 maç atardım hilesiz ban yemezdim şimdi fixlemişler galiba spoof yönteminide. bu arada aimbotların hepsi fix dimi? color aimbotların denedim interception fix sadece wh de iş yapmaz gibi. bu arada bu o intel driverinin 2019 versiyonunu indirirsek ban yemiyormuşuz en azından r6 için öyle ama hiçbiryerde 2019 versiyonu yok o versiyonuda parayla satıyorlar. bulursan atsana knk güncel hali 3 4 elde banlatıyor. spoofer olsada
2019 versiyonuyla alakası yok ben en son siteden indirdim güncel versiyonu ile 4 gün önce açtığım hesap hala sağlam.

hesabı dün açmışsın 8 yorum var niye inanalım sana dostum?
Ya bu ne saçma birşey? Yani burdan ne anlamam gerekiyor? Dün açmam ile bu söylediklerime inanmanın arasındaki bağ nedir? Veya 8 yorumun arasındaki fark nedir? Onu geçtim neden kendimi size inandırayım ki? İnanmak istemeyen inanmaz. Boş yorum atmayın, asıl yorum kasanlar sizsiniz. Benim yorumla veya başka birşey ile işim olmaz.

2019 versiyonuyla alakası yok ben en son siteden indirdim güncel versiyonu ile 4 gün önce açtığım hesap hala sağlam.
kanka valo için yoktur ama R6 için öyleymiş bende uc da okumuştum. galiba güncel versiyonun driveri fix ama 1 2 yıl önceki driver sağlam bende onların yalancısıyım. belki valodada çalışır o yöntem senin yöntemden ayrı amma 2019 versiyonu yok işte olanlarda parayla satıyor .

Herşeyin sonu mu geldi ne bu panik arkadaşlar. Sağlam firmaların private hileleri çalışıyor şuan bi sıkıntı yok sadece color botla oynamaları hilenin sonunu getirmedi relax olun :D

Herşeyin sonu mu geldi ne bu panik arkadaşlar. Sağlam firmaların private hileleri çalışıyor şuan bi sıkıntı yok sadece color botla oynamaları hilenin sonunu getirmedi relax olun :D
knk çalışsa nolcak aylığı 400 500 ücretsiz olanları fix yedi parasını verdiğin hile çalışcak tabi bu arada bu 2. maus girişini engelledikleri için interception falan calısmıyorduya çoğu kişi faresi çalışmayı durdurmuş sonraki updateye büyük ihtimalle geri gelir interception. ama g hup ve razer driver fixli kalıcakdır. forumdaki hile rip yani. ama interception tekrar gelicek çünkü çoğu kişide calısmıyormuş mausları aimdllnin kanalında baya kişi yazmıştı. konuyla az alakasız ama fixde değil tam açmazlarsa çoğu kişi madur olucak.

knk çalışsa nolcak aylığı 400 500 ücretsiz olanları fix yedi parasını verdiğin hile çalışcak tabi bu arada bu 2. maus girişini engelledikleri için interception falan calısmıyorduya çoğu kişi faresi çalışmayı durdurmuş sonraki updateye büyük ihtimalle geri gelir interception. ama g hup ve razer driver fixli kalıcakdır. forumdaki hile rip yani. ama interception tekrar gelicek çünkü çoğu kişide calısmıyormuş mausları aimdllnin kanalında baya kişi yazmıştı. konuyla az alakasız ama fixde değil tam açmazlarsa çoğu kişi madur olucak.
Bu yeni gelen patchi geri alacaklar yada bu sorunlar için farklı çözüm yolları sunup yeni güncelleme için getirecekler tahminimce

hileler şimdilik fix yedi 2 3 gün sonra tekrar aktif hale gelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt