Vanguard Bypass hakkında ?

ZymbaJR

Uzman Üye
Merhabalar, Bir kaç satıcıda vanguard bypass gördüm acaba doğrumudur ? Yani cidden vanguard bypass ediliyor mu ?

kardeşim bypass adı altında sana bir şey satmaya çalışan olursa , Vanguardı kapatıp oyuna girebilir miyim diye sor , eğer vanguardı kapat ve sil sonra oyuna gir diyen olursa ondan alma o bypass değil . O arkadaşların sattıkları şey vanguardın sunucuya veri akışını engellemek , ben vanguardı sildim benim bilgisayarımdan artık bilgi alamazsınız 1-2 gün sonra gelin beni banlayın sinyali atıyor .d

Türkler de bypass yok , yabancı foruma bakmalısın onlarda priv satıyorlardır bir hayli araştırman gerek.
Türk olduğun halde Türk yazılımcıları küçümsemen yanlış. Senin bilgi eksikliğin, diğer başarılı Türk geliştiricileri yansıtmaz. Burada senden çok daha tecrübeli insanlar var. Bu önyargılarını bırak ve kendini geliştirmeye odaklan.

bu forum sanada bir şahsiyet kazandırdı gerçekten 5 para etmez adamlar burda global seller sanıyor kendini
Hayırdır abicim benimle bir derdin mi var? 5 para etmez dediğin adam ile bir yüz yüze gelsene hadi lütfen. Bu lafı suratıma karşı söylersen sana büyük ödüller vericem söz veriyorum.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler 🙏 Eğer 1 ay’a kalmadan fix oluyorsa bypasslar o zaman almanın hiç bir mantığı yok. Çünkü GDOC sistemi çözmüş ve fix atıyor. PESP’in bypassını denedim leş gibi 1.maçta ban yedim

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt