hocam üründen ürüne değişir ama dediğim gibi bypass anlayışı warp kullanmak olanlardan uzak durmak lazım. Aktif sorunsuz çalışan bildiğim bi bypass yokNasıl yani
Aynen, x hesabına baktım gdoc’un resmen taş*ak geçiyor spoof ve bypass yapanlarla
Haklısın knk ama sağlam çalışan bi spoof var mı ?hocam üründen ürüne değişir ama dediğim gibi bypass anlayışı warp kullanmak olanlardan uzak durmak lazım. Aktif sorunsuz çalışan bildiğim bi bypass yok
var hocam bu akşam paylaşmayı planlıyorum bir değişiklik olmazsa ücretleri falan kararlaştırıyoruzHaklısın knk ama sağlam çalışan bi spoof var mı ?
Mesajın bir kısmına katılıyorum fakat Türkler de bypass yok lafı biraz kırıcı oldu. Private olarak satılan bypass malesef yok. Herkesin kendine öz methodları var fakat yüksek çoğunluk senin dediğini yapıyor. Türkler konusunda da bazı yerlerde sana hak verebilirim. Türk olmama rağmen işimin yüksek bölümünü global markette yapıyorum.kardeşim bypass adı altında sana bir şey satmaya çalışan olursa , Vanguardı kapatıp oyuna girebilir miyim diye sor , eğer vanguardı kapat ve sil sonra oyuna gir diyen olursa ondan alma o bypass değil . O arkadaşların sattıkları şey vanguardın sunucuya veri akışını engellemek , ben vanguardı sildim benim bilgisayarımdan artık bilgi alamazsınız 1-2 gün sonra gelin beni banlayın sinyali atıyor .d
Türkler de bypass yok , yabancı foruma bakmalısın onlarda priv satıyorlardır bir hayli araştırman gerek.
bu forum sanada bir şahsiyet kazandırdı gerçekten 5 para etmez adamlar burda global seller sanıyor kendiniMesajın bir kısmına katılıyorum fakat Türkler de bypass yok lafı biraz kırıcı oldu. Private olarak satılan bypass malesef yok. Herkesin kendine öz methodları var fakat yüksek çoğunluk senin dediğini yapıyor. Türkler konusunda da bazı yerlerde sana hak verebilirim. Türk olmama rağmen işimin yüksek bölümünü global markette yapıyorum.
Arkadaşım, Vanguard senin beynin gibi hareket etmediğini biliyorsun değil mi? Server tarafına kesinlikle veri göndermek zorundasın, zaten veri akışını engellemek diye bir şey yok. İşlevlerini kapatabilirsin ama veri akışını Allah gelse durduramaz. Bence sus ve sadece alanının olduğu yerde konuş. '1-2 gün sonra beni banlayın sinyali atıyor', var mı kanıtın? Paketlerini analiz mi ettin dostum? Vanguard, senin o eski oyunların ile aynı mantıkta değil.kardeşim bypass adı altında sana bir şey satmaya çalışan olursa , Vanguardı kapatıp oyuna girebilir miyim diye sor , eğer vanguardı kapat ve sil sonra oyuna gir diyen olursa ondan alma o bypass değil . O arkadaşların sattıkları şey vanguardın sunucuya veri akışını engellemek , ben vanguardı sildim benim bilgisayarımdan artık bilgi alamazsınız 1-2 gün sonra gelin beni banlayın sinyali atıyor .d
Türkler de bypass yok , yabancı foruma bakmalısın onlarda priv satıyorlardır bir hayli araştırman gerek.