Vanguard Bypass hakkında ?

ZymbaJR

Uzman Üye
Merhabalar, Bir kaç satıcıda vanguard bypass gördüm acaba doğrumudur ? Yani cidden vanguard bypass ediliyor mu ?

Elimde ghosty nin hilesi ve bypassi var bypassi açınca FPS 50 lere düşüyor çözemedim ama 20 oyun sonra ban yedim fazla belli ettirdim

kardeşim bypass adı altında sana bir şey satmaya çalışan olursa , Vanguardı kapatıp oyuna girebilir miyim diye sor , eğer vanguardı kapat ve sil sonra oyuna gir diyen olursa ondan alma o bypass değil . O arkadaşların sattıkları şey vanguardın sunucuya veri akışını engellemek , ben vanguardı sildim benim bilgisayarımdan artık bilgi alamazsınız 1-2 gün sonra gelin beni banlayın sinyali atıyor .d

Türkler de bypass yok , yabancı foruma bakmalısın onlarda priv satıyorlardır bir hayli araştırman gerek.

kardeşim bypass adı altında sana bir şey satmaya çalışan olursa , Vanguardı kapatıp oyuna girebilir miyim diye sor , eğer vanguardı kapat ve sil sonra oyuna gir diyen olursa ondan alma o bypass değil . O arkadaşların sattıkları şey vanguardın sunucuya veri akışını engellemek , ben vanguardı sildim benim bilgisayarımdan artık bilgi alamazsınız 1-2 gün sonra gelin beni banlayın sinyali atıyor .d

Türkler de bypass yok , yabancı foruma bakmalısın onlarda priv satıyorlardır bir hayli araştırman gerek.
Mesajın bir kısmına katılıyorum fakat Türkler de bypass yok lafı biraz kırıcı oldu. Private olarak satılan bypass malesef yok. Herkesin kendine öz methodları var fakat yüksek çoğunluk senin dediğini yapıyor. Türkler konusunda da bazı yerlerde sana hak verebilirim. Türk olmama rağmen işimin yüksek bölümünü global markette yapıyorum.

Mesajın bir kısmına katılıyorum fakat Türkler de bypass yok lafı biraz kırıcı oldu. Private olarak satılan bypass malesef yok. Herkesin kendine öz methodları var fakat yüksek çoğunluk senin dediğini yapıyor. Türkler konusunda da bazı yerlerde sana hak verebilirim. Türk olmama rağmen işimin yüksek bölümünü global markette yapıyorum.
bu forum sanada bir şahsiyet kazandırdı gerçekten 5 para etmez adamlar burda global seller sanıyor kendini

Arkadaşım, Vanguard senin beynin gibi hareket etmediğini biliyorsun değil mi? Server tarafına kesinlikle veri göndermek zorundasın, zaten veri akışını engellemek diye bir şey yok. İşlevlerini kapatabilirsin ama veri akışını Allah gelse durduramaz. Bence sus ve sadece alanının olduğu yerde konuş. '1-2 gün sonra beni banlayın sinyali atıyor', var mı kanıtın? Paketlerini analiz mi ettin dostum? Vanguard, senin o eski oyunların ile aynı mantıkta değil.
:imgotodie:

Garanti olmayan her şeyden uzak dur, Vanguard Bypass gibi hurafeler kısa süreli zevklerdir ve kesinlikle geliştirileceğinin garantisi yoktur. Garanti derken ne demek istediğimi anlamışsındır umarım. Eğer birkaç gün takılıp oyunu salacağım diyorsan güzel bypasslar var ama uzun vade istiyorsan DMA'dan şaşma.

Uzun lafın kısası Vanguard Bypass gibi şeylerden uzak durup daha uzun vadeli bir şeyler bak. Vanguard Bypass'ların %90'ı yaklaşık 1 ay içerisinde tamamıyla fixlenecek ve geliştirilmeyecek. Öngörü değil, sağlam kaynaktan bir bilgi sadece.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt