Çözüldü VAN152 Kaldırma yöntemi arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hsv

Diamond Üye
Merhaba, bir süredir temp spoofer ile oynuyordum ve sorunum yoktu yeni gelen güncellemeden sonra oyuna girmemiştim ve bugün girmek istediğimde VAN152 ile karşılaştım.
Normalde bu hatayı bios down up ile halledebiliyorduk fakat format + bios down-up yaparak üstüne de temp spooferi kullanarak hala geçemedim.
Bildiğiniz bir yöntem varsa yorum atarsanız sevinirim teşekkürler.

Merhaba, bir süredir temp spoofer ile oynuyordum ve sorunum yoktu yeni gelen güncellemeden sonra oyuna girmemiştim ve bugün girmek istediğimde VAN152 ile karşılaştım.
Normalde bu hatayı bios down up ile halledebiliyorduk fakat format + bios down-up yaparak üstüne de temp spooferi kullanarak hala geçemedim.
Bildiğiniz bir yöntem varsa yorum atarsanız sevinirim teşekkürler.
ana kartt tini soylersen özelden yardımcı olurum

İYİ GÜNLER DİLERİM HERKEZE BEN WOLFTEAMDE HILE KULLANDIGIM ICIN VALODA BAN YEDIM AMA VALORANTTA KESINLIKLER HILE ACMADIM VALORANT NASIL BAN YEDI BILMIYORUM HESABIM ASKIYA ALINIDI BILET ATIYORUM AMA BOTLAR LA KONUSTURUYO NE YAPMAM LAZIM ?

bende HP VİCTUS 16 Laptop var. herkes çok zor imkansız diyor spoofer ile. sizce doğru mu yada önerebileceğiniz bir şey var mı

Selamlar, Valorant üzerinden ban yedim. İlk banımdı, yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
Anakartım: B450M-A PRO MAX
İşlemci: RX 5600
Ekran Kartı: RX 6600
SSD: Hikvision 480 GB SSD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt