Çözüldü VAN152 Kaldırma yöntemi arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hsv

Diamond Üye
Merhaba, bir süredir temp spoofer ile oynuyordum ve sorunum yoktu yeni gelen güncellemeden sonra oyuna girmemiştim ve bugün girmek istediğimde VAN152 ile karşılaştım.
Normalde bu hatayı bios down up ile halledebiliyorduk fakat format + bios down-up yaparak üstüne de temp spooferi kullanarak hala geçemedim.
Bildiğiniz bir yöntem varsa yorum atarsanız sevinirim teşekkürler.

Arkadaşlar bilgim yok bilgi almak için yazıyorum belli ki bilgili arkadaşlar var konunun içinde, şimdi ben hileden dolayı bir kez ban yedim valoranttan sonra 2 ay sonra bi spoof işlemi yaptım ancak spoof çalışmadı ve van152 alıyorken 1 maç sonrasında val5 vererek tekrar ban yedim bu yaşanalı 3-4 ay oluyor benim şimdi ne yapmam gerekiyor bu banı kaldırabilmek için ? raid format vs bilgim yok hangi spooferı alırsam üstüne format atarsam komple düzeltir en az uğraşla nasıl yapabilirim bilgilendirirseniz sevinirim. anakartım gigabyte b450m s2h

Arkadaşlar bilgim yok bilgi almak için yazıyorum belli ki bilgili arkadaşlar var konunun içinde, şimdi ben hileden dolayı bir kez ban yedim valoranttan sonra 2 ay sonra bi spoof işlemi yaptım ancak spoof çalışmadı ve van152 alıyorken 1 maç sonrasında val5 vererek tekrar ban yedim bu yaşanalı 3-4 ay oluyor benim şimdi ne yapmam gerekiyor bu banı kaldırabilmek için ? raid format vs bilgim yok hangi spooferı alırsam üstüne format atarsam komple düzeltir en az uğraşla nasıl yapabilirim bilgilendirirseniz sevinirim. anakartım gigabyte b450m s2h
Dostum şuan vsync spooferi alırsan eğer 75$ a ömür boyu ürünü var bununla kaldırabilirsin.
Dipnot vsync daha önceki yamatos ve defalarca dt durumu yaşadı ama bir süredir ürünlerini kullanıyorum ve spoofer olarak bir sorun yok ama ileride olmayacağı anlamına gelmez.

Dostum şuan vsync spooferi alırsan eğer 75$ a ömür boyu ürünü var bununla kaldırabilirsin.
Dipnot vsync daha önceki yamatos ve defalarca dt durumu yaşadı ama bir süredir ürünlerini kullanıyorum ve spoofer olarak bir sorun yok ama ileride olmayacağı anlamına gelmez.
sitesini bulamadım dostum atma şansın var mı

valorantta daha önce hiç ban yemediğin bir bilgisayarda hileden ban yersen. ilk banın ise, bios up down + format ile spoofersiz bir şekilde delaya düşersin. van152 kalkar delay devam eder. maximum 4 gün minimum 10 dakika içinde (2 maça falan tekavül gelir) ban yersin. bazen 1 hafta sonunda atıyor windows güncelleme yapıyor birşeyler oluyor vgc çekiyor verileri ban yiyorsun. bu ikinci banın olarak kabul edilmez hala delaydasındır. tekrar ud bir hile ile ya da tekrardan report manuel ban yemen gerekir ki ikinci ban sayılsın. bu olmadıysa hala delaydasın tekrar bios up format ile, yine delay kalarak oynayabilirsin. Ancak ilk ban sonrası extradan raid atarsan delayın da kalkar. çünkü diskini de farklı bir şekilde göstermiş olursun. test etmesi bedava. gamesatisa 1500 lira atıp bahse girebiliriz kardeşim.

diyelim ki ikinci kez ban yedin. bu sefer raid yapsan da fayda etmez amidewin kısmen sorununu çözer. oynayabilirsin. dördünü de yapman gerekir.

üçüncüsünde ise artık ram id lere bile ban atıyor. amidewin de fayda etmiyor. asus anakart isen amidewin + temp spoof işini çözüyor. sadece temp spoof da çözmüyor. diğer kartlarda amidewin gerekmeden sadece spoof ile hallediyorsun .

her iddaasına varım.
Bu söylediğin Methodların hiçbiri Asus anakartatlarda geçmez Asus da delay ban kalkmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt