Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hile gayet güzel
sonunda kan avı hilesi çıktı:aku suka:

Son düzenleme:
oynamak istedigim ama fırsat bulamadıgım oyunu sayenizde oynamaya başlıyorum

Bence uzun süre dayanması için diğer keklerdeki gibi silver üye kısıtlaması gelmeli

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
20h2 geçince düzeldi fakat aimbot ve esp menüsündeki özellikleri açınca mm bulmuyor 1 saat bulmadı hileyi kapattıgım an buldu ingilizce olmadığı için de anlaşılmıyor @Dreamfancy

21h1 kurarak hileyi açmayı başardım hile baya güzel aimbot falan 10 numara
unknown.png
Nasıl yaptın acaba bana detaylı anlatırmısın dmden

Nasıl yaptın acaba bana detaylı anlatırmısın dmden
df abimin anlatdığı şekilde yaptım post da anlatımı var ztn anlamıyorsan özeline gelip teker teker yazmakla uğraşamam kusura bakma kardeşim herşey açıkca ortada yapamıyorsan sıkıntı sende olabilir. sürümüb 21h2 veya 1909 altı ise mavi ekran verir birde dx11 ile aç başka birşeyi yok ne kadar zor olabilir bi hileyi açmak

df abimin anlatdığı şekilde yaptım post da anlatımı var ztn anlamıyorsan özeline gelip teker teker yazmakla uğraşamam kusura bakma kardeşim herşey açıkca ortada yapamıyorsan sıkıntı sende olabilir. sürümüb 21h2 veya 1909 altı ise mavi ekran verir birde dx11 ile aç başka birşeyi yok ne kadar zor olabilir bi hileyi açmak
Nie kızıyorsun kardeş tamam anlatma ala ala

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt