Windows 10 1703 sürümü kullanıyorum hile açıldıkdan sonra mavi ekran yiyorum lakin hilenin ui sinde her windows sürümü destekler yazıyor sıkıntı bendemi acaba?
Vanguard ve driverin load olmasini engelleyecek seyleri kapatin. Windows update ile bilgisayarinizi en son surume yukseltin.

Son olarak mavi ekranin hata kodunu paylasirmisiniz bizimle?

Vanguard ve driverin load olmasini engelleyecek seyleri kapatin. Windows update ile bilgisayarinizi en son surume yukseltin.

Son olarak mavi ekranin hata kodunu paylasirmisiniz bizimle?
Vanguard anticheat kurulu idi program ekle kaldırdan sildim onun dışında driveri load ettirmiyecek başka birşey kurulu değil bu arada mavi hata kodu : kmode_exception_not_handled

21h1 kurarak hileyi açmayı başardım hile baya güzel aimbot falan 10 numara
unknown.png

Ban riski varmi acaba
olsada ücretsiz oyun eac olsada bi apex fortinati kadar ağır değil ondan açabilirsin 2 3 maç attım her maç +15 üzeri vurup min 6k dmg bırakıyorum ban falan yok şuanlık ban yersem yazarım ama. sonuçta ücretsiz oyun bence banı dert etme

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
win10 1809 da çalışmıyor. mavi ekran veriyor. sürümü en son sürüme yükselticeğim şimdi.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt