Valoranttan cihaz banımı nasıl kaldırdım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır, Serialler Değiştiği İçin Ban Kalkıyor İstersen deneyebilirsin, Formatıda Flash İle atma Nedenimiz Bu
Flashsız gelişmiş seçenekler cmd yolu ile de 1607'den 20H2'ye update edince banım kalkmıştı alakasız 2 şeyden bahsediyorsun

Ah fırsatım olsa senide kulağından çekip getirsem bilgisayara gözünün önünde yapsam tüm işlemleri.
1 yaptığım değil 2 değil 3 değil 6 tane hesabım cihaz banı yedi her cihaz banı yiyen hesaptan mail atıp riottan tarih alıp buraya gözüne Saplar gibi göstermek istiyorum da üşeniyorum.
KonumdanS git başka bir şey demiyorum işine bak muhalefet olma ortamı germe kimseden de yardım istedğim yok. Çoluk çocukla hele hiç işim yok. Klavye erkeği
Konunun başında da dediğim gibi;
"
Merhabalar, kodla ilgilenen arkadaşlar varsa anydesk veya tw vererek yardımcı olmak isterim.

"

Senlik bir durum yok yani küçüğüm.
Dostum madem bu kadar eminsin git bir daha ban ye tekrar banını aç buraya öyle post aç millet zamanını boşa harcamasın

Abisi Takılma Bu Kadar Sadece Yeni bir Mod başvurusu atıcak Post kasıyor.
Bu win11 mevzusuda tamamen şans geçen sefer kendi methodumu kullanarak açtığım banı bu sefer açamıyorum 2 günde yeni update getirip farklı yerleri falan mı banlamaya başladılar? Bazen göte bala delay ban geliyor 3-5 ay sonra ban atıyor valorantın sağı solu belli değil.

Bu win11 mevzusuda tamamen şans geçen sefer kendi methodumu kullanarak açtığım banı bu sefer açamıyorum 2 günde yeni update getirip farklı yerleri falan mı banlamaya başladılar? Bazen göte bala delay ban geliyor 3-5 ay sonra ban atıyor valorantın sağı solu belli değil.
Konuyu Açan arkadaşın milleti eleştirmek Dışında bir vasfı yoktur. Şahsen Ona O Kadar yardımcı Olmaya Çalışmama Rağmen Yaptıkları Gülmeye Değerdi.

Kanka o arkadaş benim banı kaldırdı ya ( Greenclawz'dan bahsediom )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt