Valoranttan cihaz banımı nasıl kaldırdım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önceden konusunu açmıştım Windows 11 yapınca ban kalkıyor diye, ve gerçekten kalkıyor 5-10 kişi yapmıştı
Hayır Bu Method Çoğu Anakartta Kalkmıyor Bazı Anakartlarda Kalkmasının Nedeni Windows Kurunca Seriallerin Değişmesidir.

Şansa Bağlı Olarak Yaptığınız 1000 Tane Spooftan 1i Tutmuştur Muhtemelen. Onun Dışında Siz İçtiğiniz B*ktan Kafanızı Kaldırırsanız Sorun Ortadan Kalkar.;)
Ah fırsatım olsa senide kulağından çekip getirsem bilgisayara gözünün önünde yapsam tüm işlemleri.
1 yaptığım değil 2 değil 3 değil 6 tane hesabım cihaz banı yedi her cihaz banı yiyen hesaptan mail atıp riottan tarih alıp buraya gözüne Saplar gibi göstermek istiyorum da üşeniyorum.
KonumdanS git başka bir şey demiyorum işine bak muhalefet olma ortamı germe kimseden de yardım istedğim yok. Çoluk çocukla hele hiç işim yok. Klavye erkeği
Konunun başında da dediğim gibi;
"
Merhabalar, kodla ilgilenen arkadaşlar varsa anydesk veya tw vererek yardımcı olmak isterim.

"

Senlik bir durum yok yani küçüğüm.

Orasını bilemem de yapan çoğu kişinin banı kalktı
Kankacım muhattap olmana değmeyecek bir insan. Aramızda ki geçmişte geçen bir olaydan dolayı ters yapıyor aklı sıra kinli ya :D Kuyruğuna sıkı bastım önceden kovalıyor işte aklı sıra kudurtmaya çalışıyor beni. Şimdi exit atacam işine yarayan olursa ne mutlu bana iyi forumlar.

Ah fırsatım olsa senide kulağından çekip getirsem bilgisayara gözünün önünde yapsam tüm işlemleri.
1 yaptığım değil 2 değil 3 değil 6 tane hesabım cihaz banı yedi her cihaz banı yiyen hesaptan mail atıp riottan tarih alıp buraya gözüne Saplar gibi göstermek istiyorum da üşeniyorum.
KonumdanS git başka bir şey demiyorum işine bak muhalefet olma ortamı germe kimseden de yardım istedğim yok. Çoluk çocukla hele hiç işim yok. Klavye erkeği
Konumdan S Git muhalalallalaeffefefet olma istedddddğim yok Şuan Önceki Discord Hesabını Bulamadım Fakat Bulursam Gerekli Ssleri atarım. ;) Yarrrddım Demeye devam et

Kankacım muhattap olmana değmeyecek bir insan. Aramızda ki geçmişte geçen bir olaydan dolayı ters yapıyor aklı sıra kinli ya :D Kuyruğuna sıkı bastım önceden kovalıyor işte aklı sıra kudurtmaya çalışıyor beni. Şimdi exit atacam işine yarayan olursa ne mutlu bana iyi forumlar.
Olum sen Kimsin Ki bana Rakip Olup benimle Uğraşacan Sen Git Abilerin gelsin la :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt