Valoranttan cihaz banımı nasıl kaldırdım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

level999giant

level 1 crock
Uzman Üye
Merhabalar, kodla ilgilenen arkadaşlar varsa anydesk veya tw vererek yardımcı olmak isterim.
Valorantta cihaz banı yedim win10 sürümündeyken, ardından win11 sürümüne geçiş yaptım buradaki spooflar vs. hiçbir şey işe yaramadı.
Daha doğrusu yaradığını sanmıştım. Halbuki alakası bile yok.
Şimdi arkadaşlar şöyle izah edeyim win11 de güya spoof yaptıgımı sanarken kullandıgım ücretli hilenin fixlenmesi sonucu win11 de ban yedim.
Cihaz banı şeklinde erişim sağlayamadım. Bligisayarıma tekrardan win11 kurdum ve denedim kalkmamıştı.
Win10 geçtim yine sonuç aynı. Sayısız ücretsiz spoof denedim fakat sonuç alamadım.

Usb ile win11 tekrardan yükledim ardından oyunu yüklemeden önce tüm driverlerimi kurup windows update işlemini gerçekleştirdim. Bilgisayarım son sürüm güncel şekilde iken oyunu tekrardan indirdim ve cihaz banım kalktı 10 gündür oynuyorum bunun sebebi windowsun update de yaptıgım bir işlem.

Ne yapılıyo ne yükleniyor en ufak bir fikrim yok. Şu an ki windows sürümümü ve sistem bilgilerimi aşağıya bırakıyorum. Bu sürümdeyken vanguard tespit edemiyor.
Kodla uğraşan arkadaşlar üzerine düşerlerse eğer windowsun hangi yükleme yaptıgını bulursa işe yarayabilir diye düşünüyorum. Olur veya olmaz bilgim yok size kalmış.

( Oyun sistemin kurulu olduğu yere kurulu, Hdd de denemedim )

Sistem Özellikleri:
Anakart:Asus Rogstrix B560-i Gaming Wifi
Ekran Kartı:Nvidia GeForce Gtx 950
Ram: 8 GB Kıngston Tek Parça
SSD: JAMESDONKEY JD1000PRO 256GB
HDD: ST1000DM003-1CH162

İşlemci: 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400 @ 2.60GHz, 2592 Mhz, 6 Çekirdek, 12 Mantıksal İşlemci

win 11 de kalktığını duydum da windows update
ilginç

Türkçe Öğrendikten Sonra Tekrar Bir Yanıma Uğrarsanız Size Alfabeyide Öğretebilirim.
Kalktığını konuda belirttiğim halde kalkmaz demen peki?
Herkes kendi öz diline yoğunlaşırsa sorun ortadan kalkar :) :) :)

Kalktığını konuda belirttiğim halde kalkmaz demen peki?
Herkes kendi öz diline yoğunlaşırsa sorun ortadan kalkar :) :) :)
@x0se
Şansa Bağlı Olarak Yaptığınız 1000 Tane Spooftan 1i Tutmuştur Muhtemelen. Onun Dışında Siz İçtiğiniz B*ktan Kafanızı Kaldırırsanız Sorun Ortadan Kalkar.;)

Önceden konusunu açmıştım Windows 11 yapınca ban kalkıyor diye, ve gerçekten kalkıyor 5-10 kişi yapmıştı
Şansa Bağlı Olarak Yaptığınız 1000 Tane Spooftan 1i Tutmuştur Muhtemelen. Onun Dışında Siz İçtiğiniz B*ktan Kafanızı Kaldırırsanız Sorun Ortadan Kalkar.;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt