Valorant yenı patch-van 68

terrorfancy

Gold Üye
beyler sımdı bende perm spoof var drıverları popup verıyodu suan vermıyor van 68 verıyor drıverları sılıyorum van 68 verıyor restart atıyom ınternetı sıfırlıyorum 68 atıyo popup bypassla gırıyom van 68 atıyo normal vanguard bypass la gırıyom yıne van 68 atıyo ne dıyo bu valorant bana illa format mı atayım aw vgc aç kapa yaptım vgc yi sildim geri yükledim ne istiyor bu aw

beyler sımdı bende perm spoof var drıverları popup verıyodu suan vermıyor van 68 verıyor drıverları sılıyorum van 68 verıyor restart atıyom ınternetı sıfırlıyorum 68 atıyo popup bypassla gırıyom van 68 atıyo normal vanguard bypass la gırıyom yıne van 68 atıyo ne dıyo bu valorant bana illa format mı atayım aw vgc aç kapa yaptım vgc yi sildim geri yükledim ne istiyor bu aw
aga cleaner lazım diye biiyom bendewde olmuştu

restart at oyuna girmeden önce görev yöneticisinden vgtray.exe kapat sonra oyuna girmeyi dene

ÇOK AMA ÇOK SIKINTILI BİR DURUM SPOOFERİN DT

ya dostum driver spoofmu kaldı ya ahahaahhahaha hepsi dt ez beta 20 yıllık driver kullanmaya devam ez bless neverlose
valla yalan konusmayın haala çalısıyorlar
giphy.gif

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt