Welh
Diamond Üye
bilgisyara format atmıştım sadece onu açtım ve bi an mavi ekran verdi düzeldi bu sefer googleye girmedi etc klasörü silinmiştihost dosyasına bişey diyemem neden kaynaklandı inan bilmiyorum ama bende çok rahat çalışıyor
anladım dostum dediğm gibi mavi ekran olayı kernelden olan birşey ama etc olayı ben dışıbilgisyara format atmıştım sadece onu açtım ve bi an mavi ekran verdi düzeldi bu sefer googleye girmedi etc klasörü silinmişti
etc yi çözdüm loaderdaki valorant şeyini açınca oluyor ama mavi ekran bundan kaynaklıanladım dostum dediğm gibi mavi ekran olayı kernelden olan birşey ama etc olayı ben dışı
o benle kaynaklı dostum ekran kaydı alınca çöküyorHileyi denemeye korkuyom bide sanki biraz ms yada drop var gibi
windows sürümün ne dostumetc yi çözdüm loaderdaki valorant şeyini açınca oluyor ama mavi ekran bundan kaynaklı
teşekkür ederimMerhaba, onaydan sonra tekrar kontrol edebilirim. Paylaşımınız için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
1809windows sürümün ne dostum
teşekkür ederim
belli oldu knk driver desteklemiyor 1809 u belki hyper v açarsan mavi ekran vermez