o bat dosyası driver mapliyor galibayönetici olarak çalıştır.bat biraz ürküttü çalışıyor yazana kadar denemenizi önermem
o bat dosyası driver mapliyor galibayönetici olarak çalıştır.bat biraz ürküttü çalışıyor yazana kadar denemenizi önermem
aynen öyle dostumo bat dosyası driver mapliyor galiba
yakında a dan z ye nasıl build edilir nasıl wdk kurulur vs video gelecek hocam self leak de var aklımdanoluo lan x64 die hile mi paylasilir self leak gibi
windows sürümün nedir dostumAçılmıyor bende ne zaman güncellenir?
kendi kernel driverim değil dostum konuda da belirttiğim gibi miraka paste olduğu için mirakanın kendi driverini pasteledim yani konunun içinde tek yaaptığım paste yapmak (yanlış anlaşılmasın copy pasterci ucubelerden değilim )injector, face injector değil mi? kendi kernel driverını mı koydun
hocam konu onaylansında bi bakalım mirakanın driverına vanguard ne zaman algılayacakkendi kernel driverim değil dostum konuda da belirttiğim gibi miraka paste olduğu için mirakanın kendi driverini pasteledim yani konunun içinde tek yaaptığım paste yapmak (yanlış anlaşılmasın copy pasterci ucubelerden değilim )
hızlı algılar hocam bi buildi birden fazla kişi kullanınca hızlı gidiyorhocam konu onaylansında bi bakalım mirakanın driverına vanguard ne zaman algılayacak
aynen dediğim gibi ufak tefek düzenleme yaptım max 18 maç gördümkısa sürede driver detect olacak bu public hile