hilenedemekkibi
Normal Üye
python indirdim pyc dosyası anlık açılıp kapanıyor bu arada yazılımdan anlamıyom kodla alakalı cevaplar vermeyin plsvideo yüklenince izle dostum
python indirdim pyc dosyası anlık açılıp kapanıyor bu arada yazılımdan anlamıyom kodla alakalı cevaplar vermeyin plsvideo yüklenince izle dostum
VALORANT VANGUARD BYPASS
HVCI & TPM & SB
-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir-
KULLANIM:
1 - Öncelikle programı açın
2 - Ardından bekleyin ve sizden valorantı açmanızı istediğinde açın ve oyuna giriş yapın.
3 - Oyuna giriş yaptıktan sonra konsol veya oyundan hiçbirşey yapmayın popup gelene kadar bekleyin.
4 - Ardından popup gelince 1'i seçin ve bypass tamamlandı denilince popup'tan tamam'a basın ve oyuna giriş yapın.
[ GEREKSİZ SORU SORANLARA DESTEK YOK ]
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
discord viniciussdev ekle bakalımhocam python kurdum ama vgcbypass dosyasını açtığımda çok kısa süre sonra kapanıyor
İnsatlleri tekrar indir modify de bütün tikleri seç indirhocam python kurdum ama vgcbypass dosyasını açtığımda çok kısa süre sonra kapanıyor
+1 aynı sorun bendede var şuandahocam python kurdum ama vgcbypass dosyasını açtığımda çok kısa süre sonra kapanıyor
discord ekle çözelim viniciussdev+1 aynı sorun bendede var şuanda
durum neykanka yemin ederim şaka yapıyosun ya bugün yemin ederim ki 5 defa format attım hvci düzeltemiyorum bir şeyler yapıyorum oc çöküyor inş bunda olmaz denicez sonucu yazıcam
aynı kanka işe yaramadı açılıp kapanıyo anındaİnsatlleri tekrar indir modify de bütün tikleri seç indir
discord ekle çözelimdurum ney
aynı kanka işe yaramadı açılıp kapanıyo anında
cidden mi laUcde paylasilani bu şekilde editleyip yollamış amq bende bşy sandım. Boş konu delay yersiniz.