Çalışmıyor Valorant VGC Bypass [HVCI & TPM & SecureBoot]

VALORANT VANGUARD BYPASS
HVCI & TPM & Secure Boot

KULLANIM:
1 - Öncelikle programı açın
2 - Ardından bekleyin ve sizden valorantı açmanızı istediğinde açın ve oyuna giriş yapın.
3 - Oyuna giriş yaptıktan sonra konsol veya oyundan hiçbirşey yapmayın popup gelene kadar bekleyin.
4 - Ardından popup gelince 1'i seçin ve bypass tamamlandı denilince popup'tan tamam'a basın ve oyuna giriş yapın.
[ GEREKSİZ SORU SORANLARA DESTEK YOK ]
➡️ ⬅️

17.dakikada bağlantı fln atıyomu

VALORANT VANGUARD BYPASS
HVCI & TPM & Secure Boot

KULLANIM:
1 - Öncelikle programı açın
2 - Ardından bekleyin ve sizden valorantı açmanızı istediğinde açın ve oyuna giriş yapın.
3 - Oyuna giriş yaptıktan sonra konsol veya oyundan hiçbirşey yapmayın popup gelene kadar bekleyin.
4 - Ardından popup gelince 1'i seçin ve bypass tamamlandı denilince popup'tan tamam'a basın ve oyuna giriş yapın.
[ GEREKSİZ SORU SORANLARA DESTEK YOK ]
➡️ ⬅️

toplu kullanımda kullanbilirmyim hocam

linkte sadece bir dosya var çalıştırma exe si yok bi kontrol eder misin linki

beyler birisi bu dosyayı nasıl çalıştırabileceğimi söyleyebilir mi ?

Yanlışlık yok, pyc dosyasını çalıştırıyorsun videodan görebilirsin.
Exe çalıştırır gibi çalıştırabilirsin sıkıntı yok.
kanka daha önce pyc dosyası açmadım bilgisayara da 20 dk önce format attım yeni ne ile çalıştırmam lazım çift tıklıyorum çalışmıyor

beyler birisi bu dosyayı nasıl çalıştırabileceğimi söyleyebilir mi ?

kanka daha önce pyc dosyası açmadım bilgisayara da 20 dk önce format attım yeni ne ile çalıştırmam lazım çift tıklıyorum çalışmıyor

Python'u indir tekrar dene.

Klasik pop-up bypass 2. maça başlamak istediğiniz zaman sizi oyundan atacak ve VAL 5 verecek tekrar girebilmek için bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalacaksınız.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt