fullcharged
Normal Üye
trigger.ahk hatası veriyor dediklerinizi yapmama rağmen
Hile Sorunsuz ben hiçbir hatayla karşılaşmadım fakat kullanmayı bırakıyorum vanguard işini iyi yapıyor son günlerde yine çok kişi banlanmış ve anakart banı atıyorlar hiç riske girmeye gerek yok.
Hile Sorunsuz ben hiçbir hatayla karşılaşmadım fakat kullanmayı bırakıyorum vanguard işini iyi yapıyor son günlerde yine çok kişi banlanmış ve anakart banı atıyorlar hiç riske girmeye gerek yok.
Sanırım bir yerleri eksik yaptınız yoksa çalışmama gibi bir durumu yok ya çözünürlük ayarlarınızda hata var ya sarı mor seçeneğini seçmediniz gibi gibi.
fullcharged
STANDART UYE
Katılım21 Haz 2020Mesajlar2Beğeniler0Puanları1
Az önce
nasıl kullanabileceğimi anlatır mısın hocam ? videodakilerin aynısını yaptım daha sonra güncel linkte ki uygulamayı indirip çalıştırdım sonuç aynı
- Yeni
- Yeri işaretle
Hwid Spooferin mantığı nedir donanım kodlarını değiştirmek mi ? işe yaramadığı durumlar oluyor mu? bir kaç kişi işe yaramıyor gibisinden yorum yapmış çünkü
hocam videodaki uygulama ile mi çalıştırayım yoksa sonradan link olarak eklediğiniz uygulamadan mı çalıştırmalıyım birde sarı mı yapmamız lazım rengiSPOOFER dediğimiz program sizin bilgisayarınızda parçaların isimlerini değiştirerek bilgisayarınıza yeni bir kimlik kazandırır bu şekilde hwid banınız ortadan kalkar bazı oyunlarda işe yaramıyor olabilir ama valorant için çalışıyor