Valorant Trainer v1.3 Triggerbot \ BunnyHop \ Oto Ajan Seçme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hile Sorunsuz ben hiçbir hatayla karşılaşmadım fakat kullanmayı bırakıyorum vanguard işini iyi yapıyor son günlerde yine çok kişi banlanmış ve anakart banı atıyorlar hiç riske girmeye gerek yok.

nasıl kullanabileceğimi anlatır mısın hocam ? videodakilerin aynısını yaptım daha sonra güncel linkte ki uygulamayı indirip çalıştırdım sonuç aynı

Hile Sorunsuz ben hiçbir hatayla karşılaşmadım fakat kullanmayı bırakıyorum vanguard işini iyi yapıyor son günlerde yine çok kişi banlanmış ve anakart banı atıyorlar hiç riske girmeye gerek yok.

fullcharged

STANDART UYE

Katılım21 Haz 2020Mesajlar2Beğeniler0Puanları1
Az önce
nasıl kullanabileceğimi anlatır mısın hocam ? videodakilerin aynısını yaptım daha sonra güncel linkte ki uygulamayı indirip çalıştırdım sonuç aynı

Bu hileyle ban yeme ihtimaliniz çok düşük ama tabiki var öyle bir durum olursa sitemizdeki spoofer ile anakart banınızı kaldırıp oyuna devam edebilirsiniz

Hile gercekten ama gercekten kaliteli croshairimi değistirdim ve her zaman hs atıyormus gibi oluyor bu cok iyi + ban yersem falan gerek yok çözümü hwıd spoofer hwıd spooflerla ben fazlasıyla ban cözmüstüm. ban yemek bana işlemio :)

Hwid Spooferin mantığı nedir donanım kodlarını değiştirmek mi ? işe yaramadığı durumlar oluyor mu? bir kaç kişi işe yaramıyor gibisinden yorum yapmış çünkü

fullcharged

STANDART UYE

Katılım21 Haz 2020Mesajlar2Beğeniler0Puanları1
Az önce
Sanırım bir yerleri eksik yaptınız yoksa çalışmama gibi bir durumu yok ya çözünürlük ayarlarınızda hata var ya sarı mor seçeneğini seçmediniz gibi gibi.

SPOOFER dediğimiz program sizin bilgisayarınızda parçaların isimlerini değiştirerek bilgisayarınıza yeni bir kimlik kazandırır bu şekilde hwid banınız ortadan kalkar bazı oyunlarda işe yaramıyor olabilir ama valorant için çalışıyor
Hwid Spooferin mantığı nedir donanım kodlarını değiştirmek mi ? işe yaramadığı durumlar oluyor mu? bir kaç kişi işe yaramıyor gibisinden yorum yapmış çünkü

SPOOFER dediğimiz program sizin bilgisayarınızda parçaların isimlerini değiştirerek bilgisayarınıza yeni bir kimlik kazandırır bu şekilde hwid banınız ortadan kalkar bazı oyunlarda işe yaramıyor olabilir ama valorant için çalışıyor
hocam videodaki uygulama ile mi çalıştırayım yoksa sonradan link olarak eklediğiniz uygulamadan mı çalıştırmalıyım birde sarı mı yapmamız lazım rengi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt