Valorant Trainer v1.3 Triggerbot \ BunnyHop \ Oto Ajan Seçme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorunsuz bütün özellikler çalışıyor fakat triggeri tam çözemedim bir yerde durup basılı tuttuğumda sıkıntı yok adamı vuruyor fakat hareket etmek için başka tuşları kullandığımda tekrar shifte basmam ve sürekli tık tık basmam gerekiyor basılı tutarak hareket edemiyorum olduğum yerde durup basmam gerekiyor neden böyle

Autohotkeyden kaynaklı bir sıkıntı siz shift tuşuna bastıktan sonra başka bir tuşa basınca otomatik kodu iptal ediyor o yüzden tekrar çalıştırmanız gerekiyor ..
Sorunsuz bütün özellikler çalışıyor fakat triggeri tam çözemedim bir yerde durup basılı tuttuğumda sıkıntı yok adamı vuruyor fakat hareket etmek için başka tuşları kullandığımda tekrar shifte basmam ve sürekli tık tık basmam gerekiyor basılı tutarak hareket edemiyorum olduğum yerde durup basmam gerekiyor neden böyle

trigger bot suan calısıo oyuna göre ayarlayın! iyi forumlar herkeze :cool: :turkish:

NOT: fn 11 ile grafiten yaparsanız sonuc alamazsınız ve tr,gerbot calısmaz + pembe yapmalısınız karsı takımın görünümü ( karakterlerini)

gencler triggerbot calısmıo yazan varsa ctrl ile otunurun oto sıkıo

Trigger çalışıyor fakat oto kilitlenmiyor bildiğim kadarıyla triggerlerde oto kilitlenip hs atması gerekmiyor mu ?

kilitlenmesi ne alaka? otomatik vuruo trigerbot ctrl yapacaksın sıkck sonra bi kac ayar yapcan calısıo hs attıo rahat sorun yok

:turkish::turkish::turkish:senın dediğin bi kere aim hilesi ama bu trigger bot iyi günler iyi forumlar:turkish::turkish::turkish:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt