Çalışıyor Valorant Techart Crâcked [INBUILT HVCI BYPASS] ESP | Aimbot

hile çok fazla virüs yayıyor ve legit oynamamıza rağmen valorant ban atıyor başka hileler varsa paylaşırmısınız

ilk zamanlarında ban atmıyodu secure boot tpm gibi hatalarda vermiyordu ama artık veriyor ve hesap banı atıyor donanım banı bu hilede yemedim henüz
ben de yanlışlıkla hesap banı yiyen hesaba girdim ondan yedim heralde

beyler ben dün hiç hvcı almadan belli ede ede oynadım ban falanda yemedim mis gibi hile elinize sağlık

evet verir sen yükleme

ben nası yedim amk spoofer da yok giremiyom oyuna bi de hvci hatası veriyodu sürekli sende vermiyor mu?
çıktığından beri hiç hata almadım hiç de ban yemedim yani hiç bir sorun yok ban yediysen hileden değildir vanguard başka bir yazılım bulduysa öyle de atabiliyor ben dahala oynuyom

Aimbot açıkmı veya ayarlarını söylermisin
evet aimbot açık ama aimbot lazım oldugunda açıyorum ben gene kendim vuruyomda karşıya hile geldimi bende hileyi açıyorum öyle açıp fullemiyorum

Visible check aç
draw fov 15,20 arası tut
smooth 3.5 yap yani legit ayar ben böyle oynuıyorum ama aimbotu hep kullanmıyom karşıya hile gelince kullanıyorum izleme açmıyorum ben onuda hile gelirse açıyorum

evet aimbot açık ama aimbot lazım oldugunda açıyorum ben gene kendim vuruyomda karşıya hile geldimi bende hileyi açıyorum öyle açıp fullemiyorum

Visible check aç
draw fov 15,20 arası tut
smooth 3.5 yap yani legit ayar ben böyle oynuıyorum ama aimbotu hep kullanmıyom karşıya hile gelince kullanıyorum izleme açmıyorum ben onuda hile gelirse açıyorum
e sen hilenin neyini kullanıyonki ozaman ban yiyesin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt