Çalışıyor Valorant Techart Crâcked [INBUILT HVCI BYPASS] ESP | Aimbot

Hile detected arkdaşlar ilk maçın ortasında aimbot kapalıyken belli etmediğim halde ban yedim.

49mHMoN.jpeg

HVCI Kapat
(Inbuilt HVCI Bypass Mevcut)
-

08.01.2025 -> Undetected
-

# Video #

-
# Satış Konusu #
https://cheatglobal.com/konu/dsshop-valorant-techart-hvci-off-inbuilt-bypass-undetected.60791/

# Desteklenen Pencereler #

Tam pencere

-
Menu Key: F1
-

# Desteklenen Sürümler #
Windows 10 Tüm sürümler
Windows 11 22H2 / 23H2

Windows 11 24H2 çalışmıyor.

-
# Hile Nasıl Çalıştırılır #

1. techart.ldr ile apt.exe yi ayırmayın.
2. apt.exe çalıştırın bir süre işlemlerin bitmesini bekleyin.
3. Konsolu takip edin, oyuna girin yazısını görünce oyuna girebilirsiniz.

# NOT #
HVCI kapattığınızdan eminseniz ve kapattığınız halde driver hataları almaya devam ediyorsanız:

1. Windows sürümünüzü kontrol edin.
2. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu komutları sırayla uygulayın:

Kod:
reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v VulnerableDriverBlocklistEnable /t REG_DWORD /d 0 /f
reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\DeviceGuard\Scenarios\HypervisorEnforcedCodeIntegrity" /v Enabled /t REG_DWORD /d 0 /f
reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\DeviceGuard" /v EnableVirtualizationBasedSecurity /t REG_DWORD /d 0 /f
bcdedit /set hypervisorlaunchtype off
3. Ardından bilgisayarınızı yeniden başlatın.

# İndir #

# Virüs Total #

hile çok fazla virüs yayıyor ve legit oynamamıza rağmen valorant ban atıyor başka hileler varsa paylaşırmısınız

evet verir sen yükleme

ben nası yedim amk spoofer da yok giremiyom oyuna bi de hvci hatası veriyodu sürekli sende vermiyor mu?
ilk zamanlarında ban atmıyodu secure boot tpm gibi hatalarda vermiyordu ama artık veriyor ve hesap banı atıyor donanım banı bu hilede yemedim henüz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt